Belföld, Hírek

Úgy surrantak ki fizetés nélkül a teletömött bevásárlókocsival a tolvajok Szentendrén, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne – videó

Megtömött bevásárlókocsikkal, ám fizetés nélkül távozott két nő egy szentendrei üzletből.

 

 

 




 

A csapat tagjai leosztották egymás között a feladatokat, majd május 15-én megjelentek a szentendrei áruházban. A sofőr leparkolt közel a bejárathoz, majd a két bevásárló nő 53 ezer forint értékű élelmiszerrel pakolta tele a bevásárlókocsit. Az üzletből sietősen, ám fizetés nélkül távoztak, majd az árut bepakolták az autóba. El is hajtottak volna, de a biztonsági őr rajtakapta őket, mire a tolvajok elfutottak a helyszínről.

Az egyenruhások a kamerafelvételek alapján azonosították az elkövetőket, akiket Vácon elfogták. Innen egy 44 éves anyát és 21 éves ikerlányait állították elő, majd másnap további két társukat, egy 33 éves, a bűncselekményeknél sofőrként foglalkoztatott férfit, valamint egy 28 éves nőt is kihallgattak – írta a police.hu.

Mindnyájan beismerő vallomást tettek, sőt, a szentendrein és a dunakeszin túl további hat, a közelmúltban ugyanezzel a módszerrel elkövetett bűncselekményt is elismertek. A rendőrség lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja velük szemben az eljárást.




 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?