Celeb / Híresség

Berki Mazsi smink nélkül – Így néz ki, ha nincs rajta egy gramm festék sem

Berki Mazsi megkérdezte a követőit: a kisminkelt vagy a festetlen arca tetszik-e nekik jobban.

 

 

 




 

Berki Mazsi többször is írt már arról közösségi oldalán, hogy kicsit változtatott a természet adta külsején. Vékony ajkát leheletnyit feltöltette, de a változás nem is annyira feltűnő, ha nem ír róla, sokaknak fel sem tűnt volna. 

A haja sem dús, emellett vékony szálú is, így örült, amikor rátalált egy olyan szakemberre, aki olyan tökéletesen tudja feltenni a póthajat, hogy nem is tűnik fel, nem csak a saját tincseivel látható. 

Berki Mazsi smink nélkül

Berki Krisztián felesége Instagram-oldalán vállalja natúr arcát is, de amikor a szíve választottjával randizik, vagy egy rendezvényre mennek, profi segítségét veszi igénybe. 

View this post on Instagram

Sminkkel vagy smink nélkül? 💄 Kata barátnőm, @kata_erdos_mua az egyik randinkra készítette ezt az egyszerű, de nagyszerű sminket. Nő létemre, abszolút nem mozgok otthonosan ebben a szakmában, így mindig profikra bízom inkább magam ☺️ Katàt több, mint egy éve ismertem meg és a munka kapcsolatból nagyon jó baràtság forrta ki magát! Ma már nem csak sminkelni járok hozzá, hanem kávèzni és csacsogni az élet nagy dolgairól! Sőt még nyaralni is együtt járunk ☺️🙈 Na de most hoztam Nektek előtte-utána képeket, ha lapoztok meg is nézhetitek őket! Nektek hogy tetszik? 💄☺️😘 #reklamnakminosulotartalom #friends #smile #mua #makeup #happy #boldogvagyok #nemtudoksminkelni #hacikihanem

A post shared by Berki Renáta (@berkimazsi) on

 

 

 

 

Azt is megmutatta, hogy egy jól megválasztott sminkkel milyen látványos változás érhető el. A követőit megkérdezte, mi a véleményük festetlen és kifestett arcáról. 

berki-mazsi-smink-nelkul2

„Nekem a smink nélküli olyan mazsis, sminkben meg furcsa vagy, de gyönyörű.”




„Nagyon jól áll, de hétköznapokra a természetes jobb.”

berki-mazsi-smink-nelkul1

„Én nagyon sminkpárti vagyok, de Te annyira gyönyörű vagy smink nélkül (is)! Úgyhogy én arra szavazok, hogy nélküle!” – olvasható a kommentekben.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?