Érdekes, Kvíz

Az első dolog, amit meglátsz ezen a 4 képen, feltárja a teljes igazságot rólad

A pszichológiai tesztek gyakran alapulnak azon, hogy mit látunk meg elsőre egy képen. Most egy ilyen tesztet kínálunk. Nem szabad túl komolyan venni, de valami érdekeset megmutathat.

 

 

 

1.

-Ha egy fiatal nőt láttál, akkor nagy eséllyel optimista vagy és egy kicsit lobbanékony. Azt mondhatod, hogy boldog ember vagy.

-Ha egy idős nőt láttál, akkor nagy élettapasztalattal rendelkezel. Hajlamos vagy a kritikus gondolkodásra, és megvizsgálod az élet problémáit minden szögből.

2.

-Egy koponyát láttál. Realista és cinikus vagy. Megértetted, hogy az életben minden jó dolog elmúlik.

-Egy nőt. Van egy veleszületett naivságod. Gyakran nem észleled a fenyegetéseket vagy a problémákat.

3.

-Egy kacsa. Az agyad jobb féltekéje uralkodik a balon, azaz emberséges vagy.

-Egy nyúl. A bal agyfélteke a domináns. Inkább műszaki beállítottságú vagy, mint gondoskodó.

-Ha egyszerre látod a kacsát és a nyulat, valószínűleg kreatív személyiség vagy. Hatalmas képzelőd van, és olvasol a sorok között.

4.

-Úgy látod, hogy a macska felmászott a lépcsőn? Nem veszed figyelembe a részleteket. Valószínűleg egy szétszórt vagy naiv ember vagy. Elhiszed, amit látsz, és emiatt imádod az életet, és ez megszabadít téged a cinizmustól és az aggodalomtól.

-Úgy néz ki, mintha a macska lefele jött volna a lépcsőn? Egy nagyon figyelmes személy vagy, nagyszerű megérzéseid vannak. Nagy figyelmet fordítsz a részletekre, és alaposan megvizsgálod a fontos kérdéseket, anélkül, hogy szerencsére támaszkodnál.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?