Celeb / Híresség

„Majkának nem anyu-apu intézte el a jól fizető állást, a maga erejéből jutott el oda, ahova”

Ceglédi Zoltán is leírta, miért nincs igazuk azoknak, akik szerint a zenészek nézzenek másik munka után.

 

 

 




 

Mi is beszámoltunk arról, hogy Majka az elsők között mondta el a véleményét arról, hogy igazságtalannak tartja, hogy bár focimeccseket már régóta lehet tartani, koncerteket viszont nem.

Szerinte a könnyűzenei ipar ki van véreztetve. Azt kérte: „Ne legyen kettős mérce! Indítsuk be a zeneipart is!”

Sokan reagáltak a posztjára a közösségi oldalakon és nyilatkozatokban is.

Miután elkezdődött a témáról a nyilvános vita, elkezdtek olyan véleményk is megjelenni, hogy „a zenészek ne sírjanak”. Sokan kommentben azt írták, hogy a zenei előadók „menjenek el rendes munkát végezni”, és akkor lesz pénzük.

Majka újabb posztot írt ezt követően.

A zenészeket bíráló kommentekre és bejegyzésekre reagált Ceglédi Zoltán politikai elemző is a Facebook-oldalán.

„Annyit azért jegyezzünk meg, hogy pont Majka eredetileg egy csóró ózdi villanyszerelő srác, akinek nem anyu-apu intézte el a jól fizető állást, hanem k..va sok munkával, a maga erejéből jutott el oda, ahova.

Ezért annyit kérnék tisztelettel, hogy csak az küldje el most őt „végre becsületes, kétkezi munkát végezni”, aki maga is ekkora utat járt be. Sőt, közülük is csak az, aki évtizedek munkáját is bármikor hajlandó eldobni, ha statáriális kommentelők erre felszólítják. Mert akkor majd beosztom, hogy ő pedig mit dolgozzék holnaptól.”

Ceglédi Zoltán azt is írta a bejegyzésben, hogy teljesen legitim dolog bárki pályáját, munkáját, művészetét kritizálni.. De felteszi a kérdést, hogy egyszer az életben nem lehetne úgy elégtételt venni a sorson, hogy mi magunk emelkedünk, és nem a másikat rángatjuk le.

„Én például kiválóan elférek Majkától: nincs számottevő metszete a munkánknak, a közönségünknek, nekem akkor se lesz több fellépésem, akkor se kapok több pénzt cikkekért meg workshopokért, ha Majka holnaptól nem csak a kartonreklámon áll a pizzájával, hanem ő is szállítja ki. Neked se lesz attól sz@rabb az életed, ha ő sikeres koncerteket ad. Sőt, akkor adhat a te kedvenced is.”

 

 

 

 

A teljes bejegyzést itt olvashatjátok el:

Annyit azért jegyezzünk meg, hogy pont Majka eredetileg egy csóró ózdi villanyszerelő srác, akinek nem anyu-apu intézte…

Közzétette: Ceglédi Zoltán – 2020. július 19., vasárnap

 

 

 

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?