Celeb / Híresség, Életmód, Érdekes

Pacsit ad, hempereg és néha vetkőzik: tízmilliókat keres egy tiktokker lány azzal, hogy kutyaként éli az életét

Nagy az Isten állatkertje és van, aki már állatként is viselkedik benne – derül ki a ladbible cikkéből. A 21 éves Jenna Phillips először TikTokon készített hülye videókat, amelyekben kiskutyaként hozza vissza a labdát és hempereg a fűben, de mára már milliókat keres egy felnőtt videós portálon hasonló tartalmakkal.

 

 

 




 

Kutyának érzem magam. Imádok a földön hemperegni, visszahozni az eldobott tárgyakat, körbe-körbe rohangálni és játszani egész nap – mesélte a lány a portálnak, aki két évig dolgozott klinikai látszerészként, mielőtt főállású házőrző lett.

A z-generáció által kedvelt videós alkalmazáson 120 ezer követővel rendelkezik, az Onlyfans felnőtt videós oldalon pedig havi 20 dollárért lehet előfizetni a 18+ -os képeire és videóira, amelynek köszönhetően már 100 ezer dollár, azaz 30 millió feletti havi bevételt is bekasszírozhatott.

A követőitől rengeteg privát kérést kap, minél furábbakat, annál többet kér a teljesítésükért. Volt aki 1000 dollárt fizetett neki egyetlen felvételért, de számára is van egy határ, amelyet nem hajlandó átlépni:

Egyszer arra kértek, hogy egy igazi kutyával vegyek fel egy videót, na erre nem tudtam elég gyorsan nemet mondani.

 

@yourpuppygirljennaWho wants to play fetch? 🎾 ##fyp ##foryou ##prank ##lol ##funnyvideos ##viral ##tiktok ##puppylife ##puppydog ##puppycheck ##puppychallenge ##yourpuppygirl

♬ original sound – yourpuppygirljenna


 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?