Celeb / Híresség

Rém kellemetlen helyzetbe került Sebestyén Balázs: fizetés nélkül távozott a benzinkútról, ez lett a következménye

Diósd — Rém kellemetlen helyzetbe került a minap Sebestyén Balázs (42)!

 

 

 




 

Bár a népszerű rádiós nincs rászorulva, mégis fizetés nélkül távozott a benzinkútról, az egyik dolgozó pedig az otthonában kereste fel a sztárt, hogy bevasalják rajta a 32 ezer forintos számlát. Szerencsére hamar kiderült, a mulasztás nem volt szándékos. Balázs a Rádió 1 tegnap reggeli adásában mesélte el, hogy fiaival, Benettel (11) és Noellel (5) tért be a kútra, akiket megkért, tankoljanak az autóba, amíg apa bevásárol. A műsorvezető jó néhány dolgot vett, így amikor a pénztáros bemondta az összeget, gyanútlanul perkálta ki a 14 ezres cechet.

– Olyan nagy volt az összeg, hogy azt gondoltam, Beni belerakott ötezret, aztán megunta, visszaakasztotta a helyére a pisztolyt, mondván: „ez dög unalmas”, és visszaszállt a kocsiba – elevenítette fel az eseményeket Sebestyén Balázs, akinek annál nagyobb volt a meglepetése, amikor kicsöngették az otthonából az alkalmazottak, akik jelezték, vissza kéne mennie kifizetni a tankolást.

– Olyan kellemetlenül éreztem magam… – mesélte a rádiós.

Balázs persze, szabadkozott, hogy esze ágában sem volt ellógni a fizetést, ám a benzinkúton megnyugtatták, ők is hibáztak, hiszen nem kérdeztek rá külön, volt-e tankolás, így ugyanis hamar kiderült volna, hogy nem ússza meg 14 ezer forinttal, mivel a teljes számla 46 ezerre rúg, azaz mélyebben kell a zsebébe nyúlnia. Hogy ne mardossa a lelkiismeret-furdalás, Balázs ezer forint borravalót adott az elmaradt számlán felül. Persze, azt ő sem tagadja, hogy leesett az álla, amikor az otthona előtt megjelent a kutas.

– Szerencsére egy közeli benzinkútnál történt a dolog, ahová gyakran járunk. Teljesen jogosnak tartom, hogy utánam jöttek és kifizettették velem a tankolást, de tény, azért eléggé meglepődtem, amikor egyszer csak becsengettek hozzánk délután – mesélte nevetve a Blikknek a Rádió 1 népszerű műsorvezetője.

– Kellemetlen helyzet volt, de örülök, hogy megtaláltak és nem a benzinkutas béréből vonták le a tankolásom árát.

Szabálysértésnek számítana

A Balázsék című rádióműsorban felvetődött a kérdés, büntethetik-e ezt a mulasztást. A Blikk által megkérdezett jogi szakértő szerint Balázs nem követett el bűncselekményt, de a fizetés nélküli távozás szabálysértésnek minősül.

– Az eset tulajdon elleni szabálysértésnek minősül, amiért elzárást, pénzbírságot, közérdekű munkát szabhatnak ki – mondta lapunknak dr. Györei Péter ügyvéd.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?