Celeb / Híresség

Mégsem bírják egymás nélkül: varázslatos napokat tölt a szerelmével Vajna Timi – Itt romantikáznak

Tihany — Mégsem bírják egymás nélkül: varázslatos napokat tölt a Balatonnál Vajna Tímea (37) és kedvese, Zoltán! Andy Vajna (†74) özvegye legutóbb azt nyilatkozta a kapcsolatáról lapunknak, hogy nem tudja, miként tovább.

 

 

 




 

Bár igazi lelki társra talált az üzletember személyében, nem tudja, hogy készen áll-e egy új kapcsolatra. Úgy tűnik, a férfi mindent elkövet, hogy megkönnyítse Tímea döntését: igyekszik elkényeztetni Tímit, most éppen a magyar tenger mellett.

Zoltán és Tímea néhány hónapja kezdett randizni, ám júniusban kiderült: szünetet tartanak, és a férfi haza is utazott  / Fotó: Instagram

– Imádnak együtt lenni, Timinek mindig fülig ér a szája, ha Zoli társaságában van, és amióta megjött Amerikából, szinte elválaszthatatlanok. Ők óvatosak az érzéseiket illetően, de a barátok drukkolnak neki – súgta meg egy, a neve elhallgatását kérő ismerős.

A páros a hétvégén Tihanyba utazott, ahol egy ismerős házaspár kalauzolja őket. Tímeáék egy gyönyörű hotelben szálltak meg, amelynek lélegzetelállító kilátásáról egy videót is megosztott az oldalán, amint bundás kenyeret reggeliznek a teraszon.

Minden adott a tökéletes hétvégéhez, közös grillezés a barátokkal, romantikus séták a félszigeten, és még egy kutyus is velük tartott a néhány napos kiruccanásra. Az özvegy egymás után osztja meg a videókat, ami arról árulkodik, hogy remekül érzi magát újra itthon, még az is megért egy posztot, hogy barátjával magyar dinnyét kóstoltak.

– Andyt ennek ellenére sem felejti, sokat gondol rá, hiányzik neki – tette hozzá az informátor, és ezzel egybecseng az is, amit az özvegy nyilatkozott lapunknak egy hónappal ezelőtt, mielőtt még Los Angelesből Magyarországra repült volna.

 

 

 

 

– Andy után elég nehéz nyitnom bárki felé, sokszor érzelmi hullámvölgyekben vagyok, rá kellett jönnöm, hogy még másfél év után is szükségem van egy kis időre, hogy a szívem készen álljon egy új kapcsolatra. A lelkem egy része még gyászol, mégis mindenki hirtelen kávézni hív és gyereket akar tőlem. Zoliban teljes mértékig megbízom, igazi lelki társak vagyunk a barátság mellett, de mégis inkább egyedül szeretnék most lenni – mondta ezt azután, hogy Zoltán hazajött Amerikából, ahova Tímea miatt utazott ki. Úgy tűnik, ez a pár hét különlét éppen elég idő volt arra, hogy ráébredjenek, nem bírják egymás nélkül.

Üzletben is partnerek

A szerelmesek nemcsak a magánéletben, az üzletben is partnerek. Andy Vajna halála után Zoltán lett a budapesti Nobu többségi tulajdonosa. Tímea is a cégben maradt, de az irányítást átadta a fiatal üzletembernek. Zoltánt egyébként néhai férjén keresztül ismerte meg, a filmügyi kormánybiztos jó barátságot ápolt a milliárdos örökössel.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?