Celeb / Híresség

Majka trónfosztására készül Kicsi Tyson: Petit nem is lehet igazi rappernek nevezni – videó

Dühös szavakkal illette a tíz év után visszatérő Kicsi Tyson hazánk egyik legnagyobb rapperét, Majkát. Szerinte az ózdi hőst az ő szövegei tették naggyá, országszerte ismertté, s most azért tért vissza, hogy letaszítsa a trónjáról.

 

 

 




 

Tízévnyi hallgatás után péntek délután új dallal jelentkezett Váradi József, alias Kicsi Tyson. A gangszterrap hazai úttörője a Borsnak elárulta, miért nem készült egy évtizede új dala.

NEM MUSZÁJBÓL ÍROK, AKKOR JÖN EGY DAL, AMIKOR ÚGY ÉRZEM, HOGY MONDANIVALÓM VAN ÉS SEGÍTENEM KELL AZ EMBEREKNEK MEGÉLNI AZ ÉRZELMEIKET.Az utóbbi években könyveket írtam, kreatív írást tanítottam felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt – kezdte Tyson, aki korábban Majka karrierjének beindulásában is oroszlánrészt vállalt, majd annyira elmérgesedett köztük a vi­szony, hogy évek óta nem dolgoznak együtt.

 

 

 

 

 




 

A Bors azt kérdezte a rappertől, hogy rendeződött-e a kapcsolatuk.

MEGNÉZEM, MIKET CSINÁL, DE ENNYI. TÜSKE MÁR NINCS, DE TÖB­BET NEM SZERETNÉK VELE KÖZÖSKÖDNI, PEDIG ÉN TALÁLTAM KI AZ EGÉSZ EMBERT, TŐLEM KAPTA A SZÖ­VEGEIT, AZ ELSŐ KÉT LEMEZÉT TELJESEN ÉN ÍRTAM MEG.Azt gondolom, nem is lehet igazi rappernek nevezni, mert Peti nem élte meg azt a szenvedést és küzdelmet, amit egy olyan igaz rapper, mint én. Azért tértem vissza, mert szeretném, hogy ez a műfaj újból hi­teles, eredeti előadóktól csillogjon, s le­nyomjam a többi rappert – mond­ta lapunknak Kicsi Tyson, aki az Út pora című lírikus dallal tér vissza Mr. Andreas oldalán.

A dalhoz készült klipben pedig Gregor Bernadett a főszereplő.

– El se akartam hinni: egy Jászai Mari -díjas színésznő, aki gyönyörűbb, mint egy modell, elvállalta a felkérést. Amikor megérkezett a forgatásra, akkor de­rült ki számomra, hogy lakozik benne egy igazi laza, csibész csaj is – mesélte Kicsi Tyson.

A Bors szerette volna megkérdezni Majkát, hogy ő hogyan emlékszik a konfliktusra, de lapzártánkig nem értük el.

 

 

 

forrás: borsonline.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?