Celeb / Híresség

Csúnya baleset érte Berki Krisztiánt – fotó

Facebook-posztban mutatta meg a sérülését Berki Krisztián, aki éppen a feleségével veszekedett, amikor a baj bekövetkezett.

 

 

 

 




 

Olaszországból hazatérve Berki Krisztián csúnyán összeveszett a kedvesével, Mazsival. Ajtócsapkodás is volt, sőt, a fiatal feleség épp elmenni készült otthonról, amikor Berki megsérült: a lábára húzta az ajtót és leszakadt a körme.

View this post on Instagram

Na hazaértünk 🤣 Olaszországból mi nem csak sonkát hoztunk hanem a temperamentumokat is elhoztuk….🤫 Natika ment édesanyjához…. kemény a kiscsaj alszik egyet Magyarországon és holnap utazik anyukájával és még ki tudja kivel…. Horvátországba💪🏻 ahogy elment, hoztuk az olaszos bla bla bla kiabálós veszekedést és persze mit csinál ilyenkor egy olszos Nő kiabálva síkít, hogy “elmentem” mit csinál ilyenkor egy macso magyar Nils Horgersson fapapucs nélkül…. magára húzza az ajtót….😅 (Mazsi persze mit sem sejtve, hogy szándékosan) és hogy miért mert ha leszakad az ember körme egyben…. de visszahelyezhető kicsi lego és eltöri minimum a nagylábújját…. na akkor szerelem : “ úr Isten kicsikém gyorsan fertőtlenítsük le irány a sebészet és röntgen…. én meg csak kacsintok ennyibe fájt ma, hogy nem mész innen sehova és újra szeretsz ❤️ holnapra úgyis kinő🤣 Nekem megérte 🤫 Mindig nyerek 🙏🏻 #aberki #gyozelembarmiaron

A post shared by a berki 🇭🇺 (@berkikrisztian) on

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?