Belföld, Hírek

Újabb súlyos vadászbaleset történt: fejbe lőtték a helyi erdészt Nagybörzsönyben

Nagybörzsöny – Vadászbaleset történt Nagybörzsönyben: fejbe lőtték a helyi erdészt.

 

 

 




 

A tragédiáról a 444 értesült. Mint írják, a polgármester is megerősítette a hírt. Sz. Péter erdészt a baleset után megműtötték, de állapota válságos. A polgármester úgy tudja, a következő 24-72 órában dőlhet el, sikerül-e stabilizálni állapotát. A lap információja szerint az eset pénteken történt. Az erdész és a két vadászatra érkező vendég elindult kocsival, s út közben sült el egy fegyver az egyik vendég kezében.

Legutóbb májusban történt halálos kimenetelű vadászbaleset, ekkor Újfehértón egy lövedék két kilométer után ölt meg egy férfit.

A baleset tényét Paulik Oszkár erősítette meg, ám hivatalosan őt sem tájékoztatták az esetről. Azt biztosra mondta, hogy rendőrségi vizsgálat indult, a kérdéses autót lefoglalták. A rendőrség még nem közölt információt az ügyről.

Frissítés:

A Pest megyei rendőrség válaszolt a lap megkeresésére:

„Az eddigi adatok szerint vendégvadászat közben szenvedett – egyelőre tisztázatlan körülmények között – lőtt sérülést a vadászat 42 éves vezetője, a mentők életveszélyes állapotban vitték kórházba. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt indított nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen.”- írták.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?