Celeb / Híresség

Előkerült a koronatanú: Nem Lajcsi építtette a Boglárka lakóparkot!

Órákon át beszélt a bíróságon az a férfi, aki vallomásában tisztázta Galambos Lajos szerepét a lakóparkban, ahol illegális áramlekötéseket találtak.

 

 

 




 

Szerdán a szokottnál is hosszabb tárgyalással folytatódoótt Galambos Lajos közműlopási pere, ahol ismét tanúkat hallgattak meg. A tárgyaláson komoly fordulatot hozott a védelem koronatanúja, aki vallomásával merőben új megvilágításba helyezte a Boglárka Lakóparkban történt áramlopási ügyet. Szavaiból ugyanis kiderült, hogy Galambos Lajos sosem volt tulajdonosa sem az építtető, sem pedig a kivitelező cégeknek, így nem is állhatott érdekében illegális lekötéseket eszközölni az ingatlanegyüttesben.

„A vád szerint Galambos Lajos volt a feje és strómanokon keresztül irányítója annak a céghálózatnak, amely a Boglárka Lakóparkot építtette és vagy részt vett a kivitelezésben. Ezzel szemben ügyfelem csak közvetve köthető a projekthez. Ezt igazolták a tanúk is, aki elmondták a bíróságon, hogy igazoltan ők voltak a cégek tulajdonosai. Megjelent az a férfi is, aki ténylegesen építtette a lakóparkot és aki megbízta a fővállalkozót a kivitelezéssel, vagyis a közművek bekötésével is. Ő gyakorlatilag tisztázta ügyfelem szerepét, ami nem volt más, mint hogy ismertségével segítsen az ingatlanok értékesítésében”– kezdte lapunknak Galambos Lajos ügyvédje dr. Fröhlich Krisztián, aki lapunknak azt is elárulta, hogy a tárgyaláson elhangzott annak a vállalkozónak a neve is, aki feltételezésük szerint öncélúan elvégezte az illegális lekötéseket a lakóparkban.

 

 

 

 

„A vallomások fényében nehéz megindokolni, hogy Galambos Lajost milyen érdekek vezették volna ahhoz, hogy illegálisan áramot vételezzen a lakóparkban, hiszen semmilyen érdekeltsége nem volt a projektben. Konkrétan meg is neveztünk egy személyt, aki vélelmezhetően elkövette a cselekményt. Az illető nem csak hogy alvállalkozóként részt vett az építkezésen, de hosszú időn át több ingatlan bérlője is volt”– tette hozzá a zenész védője.

 

 

 

 

forrás: ripost.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?