Életmód, Érdekes

10 kaszinó titok, amit a kaszinó tulajdonosok nem szívesen árulnának el

Egy kaszinó élete a sok pénzköltő turistától függ. Ha nem lennének játékosok nem lennének kaszinók. Mivel az embereket életük során mindig befolyásolják ezért, itt sincs ez másként. Tudat alatt irányítanak minket. Olyan trükköket használnak amivel késztetik a játékosokat a pénz költésre. Mert általában egy kaszinóban több pénzt hagyunk, mint amennyit elhozunk.

 

 

 

1.A fények és a dinamikus zene. Kutatások bizonyítják, hogy a hatalmas villogó fények és a gyorsabb zenék gyors döntésekre késztetik az embereket. Ezért általában rossz döntéseket hozva játszanak. És vesztenek.
2. A telített asztaloknál való játék. A rutinos játékosok mindig olyan asztalhoz ülnek ahol már telített lészámok vannak. Mert így hosszabb a játékidő és több idejük marad gondolkodni.
3.A kaszinókban a biztonságra nagyon ügyelnek. Minden játékterem kamerákkal van ellátva, és arcfelismerő rendszerrel.A csalások és az összejátszások lehetetlenek, mivel ezeket a védelmi rendszereket lehetetlen kijátszani.


4.A nagyobb összegű zsetonok sokkal vonzóbbak a játékosok számára. Mindenki szívesebben ad egy 25 dollár értékű zsetont mint 5 db 5 dollárost.
5.A legtöbb kaszinóban nincs óra és ablak. Ennek oka nagyon egyszerű. Ha játékba kezdesz nem az órádat fogod figyelni. És a játék hevében elveszted az időérzéked, mely hatására többet játszol, és költesz.
6.A keno nyerési esélye szinte nulla. Jobb lenne, ha inkább az erre költött pénzt eladományozná. Komolyan, senki sem tud egyszerre 20 számból 20-at eltalálni.
7.A rulett általában középpontba van helyezve. Ez nem véletlen. Azért teszik mert nagyon vonzó tud lenni egy hatalmas fényes kerék a kaszinó közepén. De, hogy ezen nyerj annak esélye szinte lehetetlen.

 

 

 

 

 

8.A környezet ami magával ragad. Egy kaszinó belsejében fontos, hogy minden komfortos és kényelmes legyen. Hisz ha nem így lenne nem szívesen lennének itt az emberek.
9.Mindenhez át kell sétálni a kívánatos, fényes gépek között. Egy kaszinó kialakítása során fontos, hogy mindent máshol helyezzenek el. Ha zsetont akarsz váltani, a mosdót szeretnéd meglátogatni, vagy csak enni szeretnél minden a lehető legtávolabbi pontokon van elhelyezve. Ennek oka, hogy út közben esélyed legyen egy kis játékra.
10.Az remény megcsillanása. Mikor látod, hogy valaki nyert, akaratlanul is eszedbe jut, hogy neked is sikerülhet. Ezért elkezdenek vonzani a különböző hangosan csilingelő gépek. Ám általában nekünk nem úgy jön össze mint a példa ként elénk állított beépített embernek.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?