Állat, Hírek, Külföld

Szörnyű tragédia: pár hetes ikreket marcangolt halálra egy kutya

Szörnyű tragédia történt Brazíliában, Piripa városában. Egy család labrador kutyája halálra marcangolta 26 napos ikerlányaikat.

 

 

 

 




 

A helyi média információi szerint a kislányok édesanyja, Elaine hallott egy hangot a szobából, ahol az ikrek voltak, amíg ő kint egy szomszédjával beszélgetett. Amikor bement, borzalmas látvány fogadta: a kutyájuk éppen marcangolta a kisbabáikat.

A nőnek sikerült a kutyát leszednie a kislányokról, majd felhívta a család egyik barátját, aki nővérként dolgozik, hogy segítsen a csöppségeken. Az édesanya, aki tanácsadóként dolgozik, kilenc éven át küzdött, hogy teherbe essen.

Az ikreket bevitték a Maria Pedreira Barbosa kórházba, ahol az orvosok elmondták, az egyik lány már nem élt, amikor odaértek vele, a másik pedig rendkívül súlyos állapotban volt. És bár mindent megtettek, hogy utóbbit megmentsék, nem sikerült – írja a Mirror.

Egy, a neve elhallgatását kérő családtag elmondta, hogy korábban semmilyen gond nem volt a labradorral. Elképzelhető, hogy féltékenységből támad a babákra, mert nem kapott annyi figyelmet, mint korábban. Arról nincsenek információk, hogy a tragédia után mi lett a kutya sorsa.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?