Életmód

Vért iszik és 600 évesnek vallja magát a nő, aki úgy hiszi, ő egy vámpír – 18+

Amikor csak teheti, kerüli a napfényt az az önmagát 600 évesnek valló Lilith Vampyre, akinek bőre leginkább a porcelánra hasonlít. A Sötétség Hölgyeként is emlegetett Lilith a halandókhoz hasonlóan átlagos munkát végez Londonban, szabadidejében pedig hobbijának, a „vámpírkodásnak” él.

 

 

– Ki tudok menni az utcára és rendesen működöm nappal is, ám inkább szeretem elkerülni a napfényt. Úgy érzem, teljesen kiszív, ezért a legjobban naplemente után érzem magam – nyilatkozta a nő.

View this post on Instagram

Going out 🦇🖤

A post shared by 𝕷𝖎𝖑𝖎𝖙𝖍 (@lilith_vampyre) on

Lilith saját bevallása szerint ivott már emberi vért: erre 18 évesen kezdett kényszert érezni, miután megnézte a Drakulát.

– Fiatalon a Drakula című film mutatta meg nekem ezt az életstílust, és egyszerűen elkezdtem csodálni ezeket a rejtélyes lényeket. Imádtam mindent, ami vámpírral kapcsolatos, és ez az érdeklődés vezetett el odáig, hogy hozzám hasonlókkal ismerkedhessek meg az interneten és élőben egyaránt. Igazán 18 éves koromban váltam vámpírrá, habár akkor még nem igazán voltam ennek tudatában. Most már jól tudom, hogy az vagyok – mondta az emeri évek szerint 27 éves nő, akinek kísérletezései során nyílt alkalma emberi vért fogyasztani.


Ahelyett, hogy hosszú szemfogaival gyanútlan emberek nyakára ugrana, csoportos rituálék során folytatja a vérfogyasztást.

– Először kíváncsiságból ittam emberi vért. Fémes, talán rezes íze van, habár ez változó – magyarázta Lilith, majd rátért a rituálék menetére.


– Apró vágást ejtünk magunkon egy rejtett helyen, és onnan isszuk a vért. Közeli barátokkal, hasonló érdeklődésűekkel szoktuk csinálni. Nem kell soknak lennie az elfogyasztott mennyiségnek, nekem inkább az egész rituálé bír jelentőséggel. Nagyon intim – részletezte.

Lilith szerint sokan a gonoszhoz kötik az ilyen szertartásokat, ám ő úgy hiszi, a vámpírok a jó forrásai. Épp ezért is gyűjti maga köré a hozzá hasonlóakat. Már közel kétszázezres követőtáborral rendelkezik Instagramon, ahol gyakran szervez közös vérivásokat.

A vámpírnő élvezi az életét, amelyet már családja is megszokott és elfogad.

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?