Belföld, Hírek

Megszólalt a pátyi boncmester lánya – Apa nem szörnyeteg…

Egy boncmester férfi a gyanú szerint halott emberek testrészeit lopta el és vitte haza a kertjébe. Most megszólalt lánya is, aki apja védelmére kelt.

 

 

 

 




 

A pátyi, árverés alatt álló házban mintegy 60 vödörnyi testrészt találtak. A szomszédok furcsa embernek tartják R. Dénest, akit emberi test tiltott felhasználásával gyanúsítanak. A férfi lánya most Bors-nak azt mondta, bár még nem beszélt az ügyről az apjával, de szerinte nem vitt haza halottakat, csak testrészeket és abortumokat…

Mint mondja, a férfi korábban halottszállítóként is dolgozott, így az ő feladata volt, hogy a kórházakból megsemmisítésre vigye a szerveket. Állítása szerint nem hullákról, csak abortumokról és végtagokról van szó. A férfit azzal is vádolták, hogy rosszul bánik az állataival. A lánya szerint a rájuk hívott ellenőrök mindig mindent rendben találtak. A lány elmondta, a kertben lévő üstök nem jelent semmi rosszat, azt csupán a disznóvágás után a hús feldolgozására használták.

„Otthon soha semmi furcsát nem tapasztaltam, de azt mindig tudtam, hogy apám egy komoly tudású ember, aki a szakmájában is nagy tekintélynek örvend” – nyilatkozta a 11 éve külföldön élő Dóra.

Dóra meggyőződése, hogy apja lehet, hogy néha mogorva, de rendes ember, nem egy szörnyeteg és nem követett el bűncselekményt, bár az ügyről még eddig nem beszélt vele.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?