Celeb / Híresség

Steve Bing halála Vajna Timit is megrázta: a világhírű producer a szomszédja volt

Los Angeles — Tragikus történet szemtanúja volt Vajna Tímea (37).

 

 

 




 

55 éves korában öngyilkos lett Steve Bing amerikai producer. A Kenguru Jack és a Fullasztó című filmek forgatókönyvírója a 27. emeletről vetette magát a mélybe, éppen abból az épületből, ahol a magyar üzletasszony is lakik. Amikor Tímea hazaért Los Angeles-i otthonába, már rendőrök lepték el a környéket, valamint egy fehér sátor volt felállítva közvetlenül az épület mellett.

 Itt van az egész amerikai média, helikopterek köröznek egyfolytában – írta a közösségi oldalán Tímea, aki akkor még nem sejtette, ki lehetett az áldozat, ám nem sokkal ezután az interneten megjelentek a sokkoló hírek, miszerint Steve Bing öngyilkos lett. A TMZ című hírportál szerint depresszióval küzdött. Andy Vajna (†74) özvegye is a hírekből értesült az áldozat kilétéről.

Timi a lakásából fotózta le a történteket, a képhez szöveget is írt a közösségi oldalán. / Fotó: Instagram

– Én is láttam itt az épületben futólag, nagyon híres ember volt. Borzasztó, hogy valaki így vet véget az életének. Hiába van pénze, ha nem boldog. Vagy lehet, hogy beteg volt, de szerintem lelki oka volt – írta Vajna, aki megemlékezett arról is, hogy a producer igazi filantróp volt, aki 30 millió dollárt adományozott jótékonysági szervezeteknek.

Bingnek két gyereke van: Elizabeth Hurley (55) brit színésznővel közös fia, Damian (18), illetve lánya, Kira Bonder, akinek az édesanyja Lisa Bonder (54) teniszezőnő. Egyik utódját sem volt hajlandó elismerni, mindkét esetben teszttel, bíróság előtt bizonyították be, hogy ő az apa.

 

 

 

 

– Ez történik, ha az embereket ennyi időre bezárják, plusz most volt barátnője halálának évfordulója, és depressziós volt, amit teljesen megértek – tette hozzá Vajna Tímea.

Bing 18 évesen óriási vagyon birtokosa lett: 600 millió dollárt örökölt ingatlanbefektető nagyapjától. Amint megkapta az összeget, rögtön otthagyta az egyetemet, hogy Hollywoodban próbáljon szerencsét. Régi álma volt az álomgyárban alkotni, még középiskolásan írta meg az Ütközetben eltűnt 2. – A kezdet és A rém rendes család egyik epizódjának forgatókönyvét. Hollywoodban aztán kevésbé forgatókönyvíróként, mint inkább producerként számítottak rá, főként amiatt, mert sok projektbe is hajlandó volt a pénzét belefektetni.

Sztárok siratják a producert

Steve Bing halálhíre az egész sztárvilágot megrázta. Liz Hurley az elsők között adott ki egy közleményt arról, mennyire sajnálja az exét. – Elmondani sem tudom, mennyire fáj, hogy Steve már nem lehet velünk – írta a színésznő. Rajta kívül többen is megemlékeztek Bingről, sőt, a barátja, Bill Clinton (73) volt amerikai elnök is arról írt, mennyire szerette a férfit.

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?