Belföld, Celeb / Híresség

A külügyminisztérium végre megválaszolta, miért kapott diplomata-útlevelet Dzsudzsák Balázs

A Külügyminisztérium végre válaszolt arra a kérdésre, miért kapott diplomata-útlevelet Dzsudzsák Balázs.

 

 

 




 

Magyar Levente miniszterhelyettes a Demokratikus Koalíció képviselőjének, Vadai Ágnesnek a kérdésére válaszolva a következőt írta:

Dzsudzsák Balázs a magyar nemzeti labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, és igen, ezáltal méltó és érdemes a diplomata-útlevélre.

444.hu cikkében leírja, hogy az előírások szerint azok kaphatnak diplomata-útlevelet, akik diplomáciai küldetést teljesítenek. Azt nem árulta el a minisztérium, hogy Dzsudzsák Balázs esetében mi volt az.

Mint beszámoltunk róla, a járványügyi előírások szerint két hét házi karantén várt volna Dzsudzsákra az Egyesült Arab Emírségekből való hazatérése után, de Orbán fotója alapján kiszámoltuk, hogy ezt nem töltötte le. A focista később az egyik Magyar Kupa-elődöntőn is feltűnt, Szijjártó Péter társaságában.

Bizonytalan a jövője csapatánál

Dzsudzsák jelenleg az al-Ain játékosa, de klub nemrégiben arról számolt be, hogy mást keresnek a posztjára. Dzsudzsák 2016 óta focizik az Egyesült Arab Emírségekben, előbb az al-Vahda, majd pedig az Ittihad Kalba játékosa volt, s télen került az al-Ainhoz. A koronavírus-járvány miatt lefújták az Egyesült Arab Emírségek bajnokságát, azaz idén nem hirdetnek bajnokot.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?