Celeb / Híresség

Itt a bizonyíték! Valójában ilyen most a kapcsolat Farkas Alexa és 26 évvel idősebb férje között

A szerelem nem ismer határokat, tartja a mondás, ez pedig kifejezetten igaz Farkas Alexára, és nála több évtizeddel idősebb férjére. A párt rengeteg támadás érte, amikor összekötötték az életüket, az idő azonban úgy tűnik mégis őket igazolja.

 

 

 




 

Sokaknak fenntartásai voltak a kapcsolatot illetően, azonban Alexa és férje remekül megvannak együtt, szerelmük pedig egyre csak mélyül. A harmóniájukat mi sem bizonyíthatná jobban, mint az a szerelmes fotó, amit Alexa egy nyári napon posztolt ki magukról, szerelmesen, egymás társaságában:

View this post on Instagram

A MENTORPROGRAM MENETRENDJE: A Mentor program 4 fő témát foglal magába : 1, Céljaink, Célrendszerünk kialakítása (a Lelkünkbe kódolt feladataink, lehetőségeink alapján) 2, Emberi hibáink, hiányosságaink feltérképezése, tudatosítása, kezelése, megszüntetése. 3, Szokásaink feltérképezése, kezelése. 4, Értékrendünk rendezése. Ezzel a négy területtel foglalkozunk 4 hónapon keresztül. A Mentor program egy Célrendszer Konzultációval kezdődik. A konzultáción a résztvevőket megtanítjuk egy egyedi Spirituális Programozási technikára, amivel a céljaik elérését és a problémáik megoldását egyaránt tudják programozni. Ez az Univerzális Beavatás Szimbóluma.🌍 TUDATOSSÁG, ERŐ, STABILITÁS, SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS! 🌍🤝🤓✨

A post shared by Farkas Alexandra (@alexa_vagyok) on

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?