Belföld, Hírek

Betörők buktatták le a pátyi boncmestert – Nem kizárt, hogy malacokat etetett az emberi maradányokkal – Hátborzongató részletek és fotók

Páty — Gyomorforgató események színtere lehetett egy pátyi boncmester kertes háza.

 

 

 




 

A Blikk információi szerint a hatvan év körüli férfi a munkahelyéről emberi testrészeket hordott haza, amiket kisebb hordókban tárolt az udvar hátsó részén.

A sors fintora, hogy besurranó tolvajok okozták a férfi vesztét, akik betörtek hozzá. A bűnözők lebukásuk után elszörnyülködve mesélték a rendőröknek, miféle borzalmakat láttak az ingatlanban. A nyomozók egyből ellepték a helyszínt, ahol kiderült: a betörők nem túloztak.

A csendes utcában lakók közül néhányan egyáltalán nem találják kizártnak, hogy a férfi a malacait etette a maradványokkal. Ami biztos: a rendőrség majd két napig helyszínelt a boncmester házánál, a hordókat lezárták és egyenként megszámozták őket.

A helybeliek évek óta tanakodtak arról, hogy valami nagyon nincs rendben Dénes körül. Amíg a férfi első felesége élt, a kert mindig gondozott, szépen ápolt volt, ám amikor az asszony meghalt, a gaz átláthatatlan dzsungellé formálta az egykor idilli környezetet.

– Dénes legalább húsz éve költözött ide családjával. A nő kedves volt, két gyermeke aranyos, ő azonban rettentően undok és goromba. Soha nem köszönt, és sportot űzött abból, hogy mindenkit feljelentett valamiért. Idén februárban az új párjával elköltöztek, azóta csak nagy ritkán láttam. Állatokat mindig tartott, egyszer még a városi képviselő-testület is tárgyalta az ügyét, mert valaki akkor őt jelentette fel, hogy az állatokat rossz körülmények között tartja. Persze aztán ebből sem lett semmi. Sokáig irdatlan bűz áradt ki tőle, de aztán ez megszűnt – árulta el a férfi egyik szomszédja.

Egy másik ember szerint többen is sejtették, hogy Dénes valami nagyon rosszban sántikál.

– Legutóbb akkor beszéltem vele, amikor tiszta erőből dörömbölt az ajtónkon, és ordított, hogy túl hangosak vagyunk. Szépen leállítottam, aztán elkullogott. Ami furcsa volt, hogy mindig éjjel járkált az autójával, miközben mi úgy tudtuk, hogy nappal dolgozik. A kertben is mindig éjszaka tevékenykedett, soha nem nappal. Sőt valaki látta, hogy éjjel kettőkor hullatepsiket mos a ház mellett. A tepsiket többen is láttuk a kocsijában, de azt hittük, hogy hullaszállítóként dolgozik – csatlakozott a beszélgetéshez egy utcabeli.

Gőzerővel nyomoznak

Az üggyel kapcsolatban megkerestük az Országos Rendőr-főkapitányságot is.

– Az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai emberi test tiltott felhasználása miatt nyomoznak. Az eljárásnak egy gyanúsítottja van – közölte Gál Kristóf szóvivő, aki azt is elmondta, hogy a testrészek nem életellenes bűncselekményekből származnak.

 

 

 

Galéria:


 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?