Életmód

18 félnótás, aki bepiálva rendelt az internetről, de már nagyon megbánta

Mióta tudunk az internetről rendelni, amit csak lehet onnan szerzünk be. Az emberek többsége szerint kényelmes és egyszerű egy webáruházba ellátogatni és pár kattintással megrendelni a kívánt terméket. Azonban ennek az egyszerűségnek ár van, mivel az ittas emberek is könnyedén megvehetnek bármit. És itt a bármi alatt mindenféle kacatra és szörnyűségre gondolunk.  A részeg embereknek nem hogy a barátja nem, de egyenesen az ellensége az internet, hiszen ilyenkor hatalmas baklövéseket képesek elkövetni, amit természetesen másnaposan tutira megbánnak. ?

Lássuk, milyen förtelmeket rendeltek ezek az emberek egy üveg ital társaságában. ?

 

 

 

“Nem hiszem el, hogy elhittem részegen, hogy ennyi pizzát meg tudok enni egyedül…” ?
“A múlthéten a haverommal eléggé leittuk magunkat és végül az Ebay-en kötöttünk ki. Egy szó, mint száz, ezt a király majmos képet rendeltük meg, és azóta sem bánom.” ?
“Amikor a barátnőm átvette a futártól a csomagot teljesen kiakadt. Azóta megszerettük és az otthonunk rész lett.” ?


“Éppen totál bekarmoltam, mikor az Ebay-en találtam egy cilindert a varangyomnak, amit egyből meg is rendeltem. Csak azt nem láttam, hogy ez egy száz darabos szett…” ??
“Ez még a RészegÉn-től is morbid…” ☹️
“A haverokkal nem tudtunk dűlőre jutni, hogy pizzát rendeljünk vagy sétáljunk el a mekibe részegen. Peter haverom volt a legbölcsebb, aki kitalálta, hogy rendeljük meg a pizzát, és a megjegyzésbe írjuk bele, hogy hozzon mellé három BigMac menüt is a rendelésünk mellé.” ???


“Ép PewDiePie videóit néztem egy üveg bor társaságában, mikor megláttam a videó hátterében egy Danny DeVito kartonfigurát. Természetesen nekem is be kellett szereznem egyet.” ?
“Szerintem szabályozni kéne valahogy, hogy részegen ne tudjon az ember rendelni. A tegnapi bulizásom után 4 kiló sajtot rendeltem az interneten…” ??
“Az egyik spanom egy üveg whisky társaságában rendelt magának egy rakat pólót, melyen az arca szerepel. Mivel nincs szüksége ennyire, ezért elkezdte szétszórni köztünk, mi pedig szívesen hordjuk.” ?
“Ezt a gyönyörűséges törölközőt a barátnőm rendelte nekem a múlt éjjel. Többé nem ihat vodkát, az biztos.” ?
“Tegnap reggel másnaposan csöngetett valaki. Ajtót nyitottam. Egy futár volt, egy mini-malaccal a kezében. Azt állította, hogy én rendeltem. Szóval köszöntsétek az új családtagomat.” ?
“Anyám imád borozgatni este, ám tegnap kicsit túltolta a dolgot. Vásárolt egy kutyát az interneten. És ez nem az első eset.” ?
“Részeges rendeléseim csúcsszerzeménye: Unikornis puki!” ?
“A barátnőm teljesen odavan ezért a Nicolas Cage párnáért, amit előző este rendelt ittasan.” ?
“A pillecukros müzliből sosem elég. Ezt RészegÉn is nagyon jól tudja…” ?

 

 

 

 

 

“Bárki bármit mondd, imádom ezt a ‘tévedésemet’!” ?
“Ezek a szemecskék tényleg feldobták az autómat…köszi srácok, hogy tegnap részegen a gép elé engedtetek.” ?
Ez már tényleg túlzás! ?

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?