Szórakozás

POÉN: A feleség megszökik a férje bátyjával Londonba

 

 

 

A feleség megszökik a férje bátyjával Londonba, és ezt egy üzenetben adja a férje tudtára. A férj nem akad ki a dolgon, sőt, még örül is neki. A válaszüzenetben ki is fejti az okát a feleség számára.

Kedves férjem!
Azért írom Neked ezt az üzenetet, hogy elmondjam, végleg elhagylak. Tíz éven keresztül jó feleséged voltam, de semmit nem kaptam érte cserébe.
A minap a főnököd felhívott, hogy felmondtál, és ez volt az utolsó csepp a pohárban.
Múlt héten, amikor hazajöttél, észre sem vetted, hogy megcsináltattam a frizurámat és a körmeimet, a kedvenc ételedet főztem, és este egy új hálóing volt rajtam. Hazajöttél, a TV előtt megvacsoráztál, aztán miután megnézted a meccset, azonnal lefeküdtél aludni. Nem mondtad, hogy szeretsz, nem adtál jóéjtpusztit, semmit sem tettél. Nem tudom, hogy szeretsz-e még, de bármi is a helyzet, én elhagylak.
Ne is próbálj megkeresni!. A bátyád és én Londonba költöztünk együtt. További remek életet nélkülem!

Az ex-feleséged: Móni


Kedves ex-feleségem!
Semmi sem tehette volna jobbá a napomat, mint az, hogy megkaptam az üzeneted.
Valóban tíz éve házasodtunk össze, bár Te nagyon távol állsz a jó feleség fogalmától.
Észrevettem, hogy levágattad múlt héten a hajad, de az első dolog, ami eszembe jutott, amikor megláttalak, az az volt, hogy „Úgy nézel ki, mint egy férfi!”. Az anyám úgy nevelt, hogy inkább ne mondjak semmit, ha nem tudok kedveset mondani.
Amikor megfőzted a kedvenc ételemet, minden bizonnyal összekevertél a bátyámmal, mivel én már 5 éve nem eszem disznóhúst.
Valóban sokat nézek sportot, hogy ezzel próbáljam meg elfojtani a folytonos zsörtölődésedet.
Mikor megláttam rajtad az új hálóingedet, inkább gyorsan elmentem lefeküdni, hiszen még rajta volt az ára. Közben pedig próbáltam hitegetni magam, hogy csak véletlen egybeesés, hogy a bátyám reggel 20 ezer forintot kért tőlem kölcsön, a hálóinged pedig pont 20 ezer forintba került.
Mindezek után azért még mindig szerettelek, és úgy gondoltam, meg tudjuk oldani. Tehát amikor észrevettem, hogy nyertem a lottón 5 milliárd forintot, felmondtam a munkahelyemen, és vettem magunknak két jegyet Hawaiira. De mikor hazaértem, Te már nem voltál ott.
Tudom, hogy mindennek megvan az oka. Remélem, hogy olyan élted lesz a bátyámmal, amilyet mindig is akartál.
Az ügyvédem azt mondta, hogy az üzeneted alapján, amit írtál nekem, egy fillért sem fogsz tőlem kapni.
Ja, és nem emlékszem, hogy korábban mondtam volna bármikor is, de Gábor, a bátyám Gabriellaként született.

Piszkosul gazdag és szabad férjed: Béci

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?