Celeb / Híresség

Varga Viktor letörölte magát az Instagramról: ezért hozta meg ezt a döntést – videó

Nem csak az Instagrammal, a barátnőjével való szakításáról is mesélt Varga Viktor.

 

 

 




 

Nagy lépést hozott meg Varga Viktor: letörölte magát közösségi oldaláról! Az énekes most a Reggeli műsorában mesélt erről, mint mondja, egy hete tartó Instagram-detoxja olyannyira sikeresnek mondható, hogy máris jobban érzi magát testileg és lelkileg is, még piercingjeit is kiszedte, mert nincs szüksége többé fémre a bőrében. Bár az első két nap „elvonási tünetei” voltak, mára ezeket is elhagyta.

„Ez egy nagyon hasznos dolog, hogy az ember néha csináljon egy ilyen pauzát. Valójában semmi szükség rá, megint lett időm az igazi emberi kapcsolataimra” – kezdte a művész, ha pedig már a kapcsolatokról esett szó, Nádai Anikó rögtön érdeklődött is volt barátnője felől.

„Pont a karantén elején találkoztunk, és most, a végén lett vége. Eléggé kifele is mutattuk ezt az élményt” –ismerte el szűkszavúan Viktor, aki nem nagyon szeretett volna belemenni a témába.

„Mert megint nem egymásra kezdtünk el figyelni, amikor megmásztuk a Rám-szakadékot, akkor is végig videózott, és nem tudtuk megélni igazából. Az elején igen, de utána elcsúszott egy ilyen rossz irányba. De nem ez az oka egyébként.”

Viktor azonban nem búslakodik: alkot, képeket fest, dalokat készít, az Instagram nélküli, saját elmondása szerint hasznosabb gondolatait önti különböző formákba. Ugyanakkor bevallotta, már csak a saját reklámozási dolgai miatt is előbb-utóbb visszatér az oldalra, hiszen ott éri el munkáival a legtöbb embert, de mindenképpen okosabban, strukturáltabban kezeli majd a közösségi portálját.

 

 

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?