Celeb / Híresség

Gáspár Győző: Egy láthatatlan kéz akar a föld alá tenni

A roma showman nem túl bizakodó a rá váró bírósági tárgyalás tekintetében. Bár kifizette az összes vélelmezett kárt, mégis fél attól, hogy súlyos ítélet születik majd.

 

 

 

 




 

Gáspár Győző és ügyvédje szerda délelőtt a Mokkában jártak, ahol a showmanra váró közelgő tárgyalás volt a téma. Ezen a tárgyaláson ugyanis ítélet születhet a három éve húzódó adócsalási ügyben.

A vád szerint Gáspár Győző 36 millió forintnyi kárt okozott az államkasszának. Ezt az összeget Győzi a napokban megtérítette, így a logika szerint megúszhatná pénzbüntetéssel, ahogyan a másik ügyében is történt, ahol 18 millió forintnyi kár megfizetése után ítélt a bíróság.

Ennek ellenére a Gáspár család feje fél, mert úgy véli, hogy valaki mozgatja a szálakat, aki azt szeretné, ha ő eltűnne az élők sorából…

 

 


„Az a baj, hogy van egy ember, aki ezt az egészet irányítja. Egy láthatatlan kéz… Ez a kéz pedig mindent megtesz annak érdekében, hogy engem vagy lelőjenek, vagy kicsináljanak, vagy föld alá tegyenek! – fakadt ki az adásban Győző.

 

 

 

 

 

forrás: ripost.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?