Celeb / Híresség

Vajna Tímea: Most inkább egyedül szeretnék lenni, a jövőre bízzuk a kapcsolatunkat

Nem mondta ki, hogy szakít a szerelmével, de annak tűnik.

 

 

 

 




 

„A jövőre bízzuk a kapcsolatunkat, most inkább egyedüllétre vágyom” – mondta a Blikknek Vajna Tímea.

A lapnak azt is elárulta, hogy még nincs túl a férje elvesztésén.

Azt írják, hogy Andy Vajna özvegye jelenleg Los Angelesben van, Zoltán, akit nemrég mutatott be a nyilvánosságnak pedig már Budapesten.

„Andy után elég nehéz nyitnom bárki felé, sokszor érzelmi hullámvölgyekben vagyok, rá kellett jönnöm, hogy még másfél év után is szükségem van egy kis időre, hogy a szívem készen álljon egy új kapcsolatra. A lelkem egy része még gyászol, mégis mindenki hirtelen kávézni hív és gyereket akar tőlem.

Zoliban teljes mértékig megbízom, igazi lelki társak vagyunk a barátság mellett, de mégis inkább egyedül szeretnék most lenni” – mondta a Blikknek Vajna Tímea.

A lap szerint Zoltán ennek ellenére sem hagyja őt magára, mert „kapcsolatuk erős alapokon áll”, hiszen érzelmeik barátságból alakultak át.

„Timi alapvetően nagyon vidám, kedves és jóindulatú nő, kellemes a közelében lenni, mert átragasztja jó kedvét a másikra is. Andy halála rendkívül megviselte, és a mély gyászban Zoli mindvégig mellette volt barátként. Joggal hihettek benne, hogy működhet köztük a párkapcsolat, de idő közben valami megváltozott vagy talán nem fejlődött tovább.

A felek nagyon diszkréten kezelik a magánéletüket, így nem sokat árultak el a barátoknak sem a mostani helyzetükről” – mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő ismerős.

 

 

 

 

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?