Életmód

15 fotó, ami megmutatja, milyen is az igaz szeretet

Egyes bölcsek szerint a szerelem érzése nem egy állandó állapot, hanem egy olyan érzés, ami sok kis pillanatból tevődik össze. Ezt remekül alátámasztja az a tény, hogy legtöbbször nem kell lehoznunk a csillagokat az égről azért, hogy bebizonyítsuk valakinek a szerelmünket, elég csak kedveskedni neki a tőlünk telhető legőszintébb módon. Ha kíváncsi vagy rá, hogy milyen is az igaz szerelem, akkor feltétlenül olvasd végig a most következő válogatást, amiben örömteli és megható pillanatok segítségével mutatjuk be, hogyan lehet kifejezni a szeretetet szavak nélkül.

 

 

 

1 ,,A macskánknak hiányzik a másik macskánk. Minden nap fél órát ül a képe előtt.”

2 ,,Kíváncsi voltam, hogy vajon tetszik-e anyumnak a kép, amit festettem neki anyák napjára, erre láttam, hogy fotózni kezdte és körbeküldte a barátainak.”

3 ,,A testvérem kutyája elszökött. Egész nap a ház előtt ülve várta, hogy visszatérjen.”


4 ,,A reptéren halk hangot hallottunk. Kiderült, hogy egy fickó telefonon olvassa fel a Gyűrűk urát a gyermekeinek.”

5 ,,Apámat közvetlenül karácsony előtt vitték kórházba. Nem tudtuk, hogy hazaér-e karácsonyra. Így táncoltak a szüleim karácsonykor, amikor végül hazaért.”

6 Azok, akik igazán szeretik egymást, együtt öregednek.
7 A szerelem nem arról szól, hogy mennyit költünk ajándékokra, hanem hogy menyire vagyunk őszinték, amikor odaadjuk őket.

8 ,,Dorothy névtelenül lepi meg süteményekkel a házunkban élő embereket. Nemrég elkaptuk őt, miközben ajándékot vitt, és ez volt a reakciója.”

9 ,,Felvettem, ahogy azt mondom „szeretlek”, kinyomtattam a hanghullámot, és egy medálba tettem, hogy odaadjam a nővéremnek születésnapjára.”


10 ,,31 év után először látom az örökbefogadás miatt elválasztott ikertestvéremet.”

11 ,,A nagymamám 94 éves korában hunyt el. Nagyapám még 1980-ban halt meg, de a nagyi 40 éven keresztül nem nyúlt az ágyához.”

12 ,,Nagyapámnak néha támaszkodnia kell séta közben, nagymamámnak pedig le kell ülnie, hogy pihenjen, szóval megtalálták a tökéletes megoldást, hogyan menjenek vásárolni.”

 

 

 

 

 

13 ,,A barátom nagymamája 81 évesen megismételte a 64 évvel ezelőtti érettségifotóját.”

14 ,,Fogd meg a kezem, megmutatom… A kerekesszékes fiam tanítja járni a kishúgát.”

15 ,,Igaz szerelem: nagyapám megpróbálja felébreszteni nagymamámat a kómából.”

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?