Autó, Egyéb

Eszeveszett száguldás: körforgalomba hajtott egy piás sofőr – videó

Egy ittas férfi hajtott át a körforgalmon teljes gázzal, majd nekiütközött az út melletti épületnek.

 

 

 

 
 

A Baleset-megelőzés Facebook-oldalára töltötték fel azt a videót, amelyen látszódik ahogyan egy fekete autó teljes gázzal szakít át egy kerítést, majd ütközik neki egy épületnek.

A poszthoz a következőt írták: „2020. május 29-én egy nagyatádi férfi a 68-as számú főút és a 661-es számú út kereszteződésében lévő körforgalomban elvesztette uralmát járműve felett és az út melletti épületnek ütközött. A könnyű sérüléseket szenvedett férfivel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett. Az ittas vezetés napjaink egyik legnagyobb közlekedésbiztonsági problémája, melyet az uniós terminológia úgy említ, mint ‘a közutak második legfőbb gyilkosa’. Ennek megfelelően az ittas járművezetők kiszűrése Magyarországon is prioritást élvez”.

 

Zéró tolerancia az utakon!

2020. május 29-én egy nagyatádi férfi a 68-as számú főút és a 661-es számú út kereszteződésében lévő körforgalomban elvesztette uralmát járműve felett és az út melletti épületnek ütközött. A könnyű sérüléseket szenvedett férfivel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett. Az ittas vezetés napjaink egyik legnagyobb közlekedésbiztonsági problémája, melyet az uniós terminológia úgy említ, mint "a közutak második legfőbb gyilkosa". Ennek megfelelően az ittas járművezetők kiszűrése Magyarországon is prioritást élvez.

Közzétette: Baleset-megelőzés – 2020. június 8., hétfő

 

 

 

 

 

 

forrás►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?