Életmód

Könnyfakasztó találkozás: így fogadták gyermekei az ápolónőt, miután 9 hétig nem látták

Teljes titokban mögéjük lopakodott – amikor észrevették, az a pillanat minden pénzt megér…

 

 

 




 

Nemcsak a karantén szakított el világszerte családokat: egészségügyi dolgozók tízezrei nélkülözték szeretteiket, mert mások életéért küzdöttek. Ebben a helyzetben volt a norfolki Suzie Vaughan is. A 43 éves ápolónő, aki 20 évvel ezelőtt választotta ezt a hivatást, több mint két hónapig volt távol egyedül nevelt két kislányától, a kilencéves Bellától és a nála két évvel fiatalabb Hettie-től, mert a koronavírus-válság első vonalában dolgozott.

Még születésnapját is külön töltötte, mert önkéntes vállalás alapján 12 órás váltásban dolgozott az intenzív osztályon, és kénytelen volt távol tartani magát gyermekeitől, nehogy átadjon nekik valami fertőzést. Nagyon nehéz döntés volt, hiszen nem tudta, hogy meddig tarthat ez a folyamatos szolgálat. Maga sem hitte volna, hogy 9 hétig nem láthatja őket viszont.

Szerette volna meglepni a lányokat, akik a járvány kitörése óta nővérénél laktak. Suzie borzadva idézi fel, hogy amikor hazament, temetői csend fogadta otthon, senki sem szaladt eléje, hiányoztak a közös éneklések, táncok. Egy idő után már elkezdett egy visszaszámlálást magában, várva, hogy mikor találkozhatnak ismét.

Most mögéjük lopózott, és sikerült megörökíteni azt a pillanatot, amikor a kicsik feleszméltek, hogy édesanyjuk öleli át őket. A hatalmas örömsikolyt sírás követte, ekkor értették meg mindhárman igazán, hogy végre visszakapták egymást.

A találkozásról szóló videó hamarosan nagy sikert aratott a Twitteren – írta a Sun

„Most már nem engednek ki a látókörükből. Amikor leteszem őket az ágyba, mindketten azt mondják: „Álmodom, mama?” – meséli boldogan Suzie.

 

 

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?