Celeb / Híresség

Mindenről kitálalt egy bennfentes: Berkinek is köze van Hódi Pameláék szakításához

Berki Krisztián tehette tönkre Hódi Pamela és vőlegénye kapcsolatát.

 

 

 

 




 

Az egykori sztárpár közti harc az egyik oka annak, hogy válságba került Pamela és Bence kapcsolata, akik már régóta az esküvőre készültek – tudta meg a Ripost.

Pamela és Krisztián közel három éve szakítottak, ám Krisztián azóta is folyamatosan jelen van Pamela életében közös kislányuk, Natasa Zselyke miatt. A kapcsolatuk a szakítás óta nemhogy nem javult, de egyre csak nőtt a feszültség. Folyamatos köztük a háború, leginkább a gyereknevelés az, amiben nem tudnak dűlőre jutni.

Hiába, hogy közben mindketten továbbléptek a szerelem terén – Krisztián megnősült, Pamela pedig az esküvőt tervezgette Bencével –, a helyzet nem javult.

Pamela szerint Krisztián hol a médiában, hol privátban tönkre akarja tenni az életét. „Engem havi egyszer felidegel a felesége, hol privátban, hol a médiában, azzal, hogy több akar lenni, mint egy barátnő a lányom életében” – mondta Pamela az Instagramra feltöltött vallomásában, amit itt tud megtekinteni.

Pamela eddig izgatottan készült a lagzira, felfogadott egy esküvőszervezőt, kiválasztotta a helyszínt, az álomruháit, azaz minden a tervei szerint alakult. Ezeknek a terveknek először a koronavírus-járvány tett keresztbe, aztán hirtelen válságba került a kapcsolatuk.

 

 

Instagram-követői már gyanakodtak arra, hogy valami nincs rendben a szerelmesek között, leginkább azért, mert elmaradoztak a korábban megszokott szerelmes szelfik. A Ripost ezután észrevette, hogy a szerelmesek kikövették egymást az Instagramon. Akkor a lap felkereste Pamelát, aki nem cáfolta, hogy magánéleti problémái vannak.

Pamela a HOT! Magazinnak mondta el végül, hogy Bence bepánikolt, nem állt még készen a házasságra. Elmondta azt is, hogy megpróbálták megmenteni a kapcsolatukat, de nem sikerült közös nevezőre jutniuk. Ettől függetlenül békében váltak el egymástól.

A Ripost információi szerint azonban három különböző oka is van annak, hogy a sztárpár kapcsolata megromlott. A pár egyik közeli ismerőse elmondta a lapnak, hogy Bencét frusztrálta, hogy nem alakult túl jól a karrierje az utóbbi időben. Aztán a koronavírus és a házi karantén miatt sülve-főve együtt voltak, ami szintén nem tett jót a kapcsolatnak. De hozzátette azt is, hogy Krisztián keze is benne van a dologban. „Pamela exének is köze van a történtekhez: Bence már képtelen volt tovább tolerálni Berkit és a folyamatos civakodást” – mondta el a barát, aki a történtek ellenére továbbra is bízik abban, hogy újra egymásra talál majd a szerelmespár.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?