Belföld, Hírek

Döbbenet: pénzt kínált bántalmazója a félholtra vert Bernadettnek, hogy ne legyen pereskedés

Miskolc — Hiába hitte Orosz Bernadett, hogy egy életre megszabadult volt párjától, aki szinte félholtra verte, a hatgyermekes édesanya jogi képviselője a napokban megdöbbentő levelet kapott a bántalmazó férfi, K. István ügyvédjétől.

 

 

 




 

– Elképedve olvastam az ügyvéd levelét. Az írás részben teljesen bagatellizálja az István által elkövetett bántalmazást, amelybe majdnem belehaltam. Ezután azzal folytatódik, hogy – persze, csak az én érdekemben – felkínálják a megegyezés lehetőségét, hogy így kerüljük el a pereskedéstVisszataszító volt olvasni, amikor felvázolták az esetleges anyagiakat az engem ért brutális támadásért. Mit gondolnak, hogy egy ember élete pénzben mérhető? Ha kapok valamit, talán mindent elfelejtek? Az igazságba vetett hitemért küzdök, nem pedig azért, hogy pénzhez jussak – mondta lapunknak Bernadett.

Mint megírtuk, tavaly Bernadett és volt barátja, István egy osztálytalálkozóra volt hivatalos diplomás katonák között. Bernadett felment a szobájába, mert fáradt volt, mire István követte, majd ahol érte, ütötte a nőt. A férfi csak akkor hagyta abba, amikor a kiáltásokat meghalló recepciós értesítette a katonákat, akik felrohantak.

A salgótarjáni kórház azonnal feljelentést tett. Bernadett arca a felismerhetetlenségig összeroncsolódott, az ütések maradandó sérüléseket okoztak, a nőre még több műtét vár.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?