Celeb / Híresség

Már jelentkeznek Gáspár Beán a súlyos betegség tünetei

Gáspár Beáék családjában mind anyai, mind apai ágon sajnos komoly hagyománya van a cukorbetegségnek. Sőt, a nagyszülők halálát is ez a kór okozta. Bea, és már Evelin örökölte a hajlamot, sőt Beán már komolyan jelentkeztek a tünetek.

 

 

 




 

„Reggelente nem tudok kikelni az ágyból. Tíz óra előtt képtelen vagyok felkelni. Hiába alszom bármennyit, mégis állandóan fáradtnak, levertnek érzem magam.”– meséli a Kiskegyednek a betegség egyik legjellemzőbb tünetét Bea.

Ennek ellenére Bea játszik a súlyos kórral. Nem szedi a gyógyszereit, sőt a cukorbetegek diétáját sem tartja. „Elmentünk mi diabetológushoz, vittük magunkkal a kész laboreredményeket, az orvos csak felírta a gyógyszert. Miután semmiféle jótékony hatását nem éreztem, abba is hagytam a szedését. Az az igazság, hogy a diétát sem követem. Ugyanúgy fehér liszttel főzök, mert nem bírom a fűrészpor ízű barna liszteket, és cukorral édesítek. Az elfogyasztott szénhidrát mennyiséget sem számolom”– meséli.

Mindenesetre a családja most már komolyan aggódik Beáért, aki megígérte, hogy hamarosan felkeres egy orvost, és addig is gyógyteával próbál enyhíteni a tünetein.

 

 

 

 

forrás: blikkruzs.blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?