Celeb / Híresség

MC Hawer nem adja fel a reményt egy pillanatra sem: „Átvészelem ezt az időszakot”

Mc Hawer bizakodó, autója cseréjével abban reménykedik, ki tudja húzni addig anyagilag, amíg újra színpadra nem állhat.

 

 

 

 




 

Milyen volt újra fellépőruhát húzni?

– Nagyon-nagyon jó! Már akkor bizseregtem, amikor a matyómintás nadrágot kikészítettem. Nem tudom szavakba önteni, amit akkor éreztem.

Várható, hogy újra útnak indul a bulibusz?

– A szervezők szerint igen, de lekötött helyszín és időpont még nincsen. A legutóbbi dunakeszi körút olyan jól sikerült, hogy jogi következménye is lehet. Nem számítottunk rá, hogy ilyen sokan a nyitott busz köré fognak gyűlni, és hiába kérte többször is a műsorvezető Abaházi Csaba, a másfél méteres távolságot nem mindenki tartotta be.

Lelkileg segített?

– Maximálisan! Olyan fantasztikus érzés volt látni, ahogy az ablakokból és az erkélyekről integettek nekünk, hogy engem a sírás kerülgetett.

Van még tartaléka?

– Azzal, hogy az autómat kedvezőbbre cseréltem, augusztus végéig ki tudtam fizetni a lakbért és a rezsire valót is félretettem. Igyekszünk a kedvesemmel takarékosabban élni, és bízva bízom abban, hogy augusztus közepe előtt engedélyezik már a zenés rendezvények megtartását. Júniusban két esküvőre is szerződtettek minket, és egyiket se mondták vissza. Azt gondolom, átvészelem ezt az időszakot.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?