Celeb / Híresség

Előtte-után: 10 sztár, akiből teljesen más embert csináltak a plasztikai sebészek

A sztárok körében mindig is nagy divatnak számítottak a szépészeti beavatkozások. Egészen a régmúlttól a jelenig, nagyon sok híresség esett már át valamilyen plasztikai beavatkozáson, annak érdekében, hogy még látványosabb és hatásosabb legyen a külcsín. Vannak persze olyanok, akik egy operációval megelégedtek és leálltak, de bizony akadnak olyanok is szép számmal, akik a plasztikai beavatkozások függőjévé váltlak. És esetükben most nem egy szimpla mellnagyobbításra gondolunk, hanem arra, hogy konkrétan új arcot kaptak, teljesen felismerhetetlenné téve régi énjüket.

Ebben a cikkben 10 olyan hírességet gyűjtöttünk össze, akik durván rákattantak a plasztikára:

 

 

 

Kim Kardashian

Kim Kardashiant Jafarnak csúfolták régen, az Aladdin főgonosza után, arcformája és orra miatt, mostanra azonban minden férfi róla álmodozik. A melleit, a fenekét, az orrát és a hasát is plasztikáztatta – utóbbit a szülés után -, de botoxoltatott és az ajkait is feltöltette.

Kylie Jenner

Kylie Jenner hónapokig próbálta beadni a rajongóknak, hogy csupán ügyesen kontúrozza a száját, azért lettek hirtelen csókos ajkai, végül azonban feladta, és bevallotta, hogy feltöltette azokat. Dús ajkain kívül továbbá méretes keblei és feneke is valószínű, hogy a sebészek mesterműve.

Donatella Versace

A Versace vezető divattervezője nem sajnálta a pénzt szépészeti beavatkozásokra, a számtalan plasztika miatt azonban mostanra majdhogynem úgy néz ki, mint egy férfi.



Bella Hadid

A 23 éves szupermodell arcát szinte teljesen átszabták. Nemcsak az orra, szája, arccsontja van megműtve, hanem az állából is jócskán lefaragtak.

Nicki Minaj

A népszerű rapper esetében nemcsak arról beszélhetünk, hogy teljesen más lett az arca az évek során, hanem hogy a teste is hatalmas átalakuláson ment keresztül – a bal oldalon látható, 2000-ben készült fotó alapján vélhetően senki nem mondaná meg, hogy Nicki Minaj látható a képen.



Jennifer Grey

A Dirty Dancing Baby-je 27 éves volt, amikor 1987-ben szerepelt a mindenki által imádott filmklasszikusban, azóta azonban vele is nagyot fordult a világ. Őt is beszippantotta a plasztika, eredeti vonásai pedig jórészt eltűntek. Orrműtétje után arckaraktere teljesen átalakult, korábban egyébként azt nyilatkozta, hogy eredeti orrformájának köszönhetően bukott el sok szerepet.

Kendall Jenner

Bizony a másik Jenner lány sem maradhatott ki a sorból. Igaz, ő Kylie-hoz képest azért valamivel kevesebb plasztikai beavatkozáson esett át, viszont azért az ő teste sem maradt érintetlen a plasztikai sebészek késétől. Erről tanúskodik az alábbi fotó is, melyen jól látható a különbség.

Lindsay Lohan

A ’90-es évek egyik cuki gyereksztárja, majd a 2000-es évek egyik legmenőbb tinisztárja, Lindsay Lohan mára szinte felismerhetetlenül néz ki, annyira eltorzult az arca. Az viszont igaz, hogy az ő esetében nemcsak a plasztikai beavatkozások, hanem a kicsapongó életmód is hozzájárult a mai kinézetéhez.

Pamela Anderson

A nyolcvanas-kilencvenes évek ikonikus nyuszilánya rengeteg műtéten esett át az évek alatt, az implantátumok hol ki-, hol pedig bevándoroltak a melleibe, melleiből. Azonban az arcán ás átalakíttatott pár dolgot.

Megan Fox

A 34 éves színésznő talán most jobb formában van, mint valaha. Ezt azonban nagyban a plasztikai sebészeinek is köszönheti.


forrás: noizz.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?