Külföld

Meghalt, eltemették, majd pár hét múlva egyszerűen hazagyalogolt egy Srí Lanka-i férfi

Alig egy hónapja, egy Srí Lanka-i kisvárosban, Athurugiriyában történt baleset áldozataként azonosítottak egy férfit, Dandiris Pererát, azután, hogy családtagjai felismerték rokonukat az áldozatban.

 

 




 

 

A családtagok mindezek után elvégezték a férfin a végső szertartásokat, majd nagy szívfájdalommal és gyásszal el is temették Pererát, csakhogy pár napja, csütörtökön a férfi hazaállított meegodai otthonába.

Perera az eltűnését azzal indokolta, hogy miután február 4-én dolgozni indult egyszerűen nem tudott hazautazni a koronavírus-járvány miatt bevezetett intézkedések miatt. A faluban szinte rettegtek a férfitől, többen is úgy gondolták, visszajött a halálból, azonban hamar kiderült, hogy a férfi tényleg életben van.

„Mikor hazajöttem, mindenki elfutott a sokktól. Rendőrökkel kellett jönnöm, hogy elmesélhessem, mi történt.” – nyilatkozta a férfi.

Az eset után azonban felvetődik a kérdés: ha nem Pererát, akkor kit temetett el a család? Ez sajnos egyelőre még nem derült ki, ugyanis még mindig folyik a nyomozás az apró Srí Lanka-i faluban.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?