Életmód

Ezek a képek tökéletesen mutatják, hogy miért kellene abbahagyni a plasztikai műtétet választó emberek támadását

Az emberek többsége még ma is azt hiszi, hogy kizárólag az óriás mellek és a feltöltött ajkak miatt járnak az emberek plasztikai sebészekhez, de ez nem így van. Néhány ember számára az ilyen beavatkozások egyben az utolsó reményt is jelentik azzal kapcsolatban, hogy megszabadulhassanak a fiatalkoruk óta kellemetlenségeket okozó testi deformáltságuktól. Igaz ami igaz, könnyű átesni a ló túloldalára és túlzásba vinni az esztétikai beavatkozásokat, de szerencsére azért a legtöbben tisztában vannak vele, hogy meddig szabad elmenni.

 

 

 

1 Ez a fiatalember nagyon rosszul érezte magát a bőrében, nem volt önbizalma. Ezért döntött az orr- és szemhéjműtét mellett, amiről utólag is úgy véli, hogy minden pénzt megért.

2 Ez a fiatalember egy állkapocs-műtéten esett át, mert nem volt elégedett annak formájával. Most jobban érzi magát a bőrében, boldog, és rengeteg bókot kap.

3 Ennek a fiatalembernek az orrműtéte némileg különbözik a többiekétől, az övére ugyanis azért volt szükség, mert az orra deformáltsága miatt már alig kapott levegőt az orrán keresztül. Most viszont már jobb, mint újkorában.
4 Ez a nő azért feküdt kés alá, mert szeretett volna megszabadulni a hatalmas fogyás után hátramaradt felesleges bőrtől – főleg has tájékon.

5 Ennek a lánynak az álla nem a túlsúly miatt nézett ki úgy, ahogy, de a műtét szerencsére könnyedén orvosolta a problémáját.

6 Ennek a fiatalembernek egy állkapocs-műtétre volt szüksége, de a sebészek az orrát is az új arcformájához igazították. A két kép között egy év telt el.

7 Egy másik példa a sikeres és valóban indokolt állkapocs- és orrműtétre.

8 Elhiszed, hogy ez egy és ugyanaz a személy? A bal oldali kép 2017-ben készült, a jobb oldali pedig 2020-ban, néhány hónappal a műtétek után.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?