Életmód

6 hiba, amit ne kövess el csókolózás közben

Néhány bátor srác elárulta nekünk, milyen bakiktól rázza ki őket a hideg csókolózás közben. Tudjuk, hogy már most tökéletes a technikád, de egy kis továbbképzés és pár extra kredit még a profiknak is jól jön.

 

 

„A csók nekem mindig olyan, mint egy ígéret. Úgy gondolok rá, mint egy promóra a nagy durranás előtt. Egy előzetes sem attól jó, hogy hosszú, hanem hogy képes megmutatni a film extráit. Szóval csajok: ne nyújtsátok el percekig a nyelvleckéket. Sokkal izgalmasabb, ha kevesebbet kapunk belőletek, mint amennyit szeretnénk.” (Ádi, 32)

„Néhány lány csók közben is olyan, mint amikor azt várja, hogy kinyissam előtte az ajtót, vagy levegyem a kabátját. Itt nincsenek udvariassági körök, mindkét félnek melóznia kell a sikerért.” (Gergő, 28)

„Nekem nem jön be, ha egy csaj végig csak finom puszikkal halmoz el. Szeretem, ha határozott, és egy idő után rátér a lényegre. Az, hogy milyen ügyesen játszik a nyelvével, sok mindent elárul, amitől csak még motiváltabb leszek.” (Zsolt, 21)

 

 

„Szeretem a meglepetéseket, meg a filmbe illő jeleneteket, de kiráz a hideg, ha egy lány túlgondolja a csókolózást. Volt, hogy egy randi végén épp belefeledkeztem a csaj ajkaiba, ő meg hirtelen elkezdett hozzám beszélni. Az egész olyan volt, mintha evés közben magyarázna, csak itt én voltam a szájában a felesleges falat.” (Bencus, 24)

„Nem véletlenül hajtogatjuk annyit, hogy csak óvatosan a fogakkal ott lent. Oké, hogy az ajkaink kevésbé érzékenyek, de hidd el, egy pasi sem szereti, ha egy lány folyton az ajkát harapdálja. A 50 shades max a mozivásznon izgalmas, de a valóságban utáljuk, ha fáj.” (Máté, 30)

„Amíg az ágyban bejön, ha egy csaj dögös nem fogja vissza a hangját, csókolózás közben az egész olyan nevetségesen és mesterkélten hat. Az észbontó hangeffekteket hagyd meg akkorra, amikor tényleg okot adunk rá.” (Dávid, 27)

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?