Életmód

12 jel, ami bizonyítja, hogy a párod őrülten szerelmes beléd

Az igazi szeretet nem csak érezhető, de szabad szemmel is látható. Előfordul persze, hogy elbizonytalanodunk, és emiatt „kézzel fogható” bizonyítékokra lenne szükségünk azzal kapcsolatban, hogy a párunk tényleg szerelmes belénk. Ha Te is hasonló cipőben jársz, akkor jó, ha figyelsz a lentebb látható jelekre.

 

 

 

1 Megosztja veled az ételét

Emlékszel még a Jóbarátokból Joeyra? “Joey nem ad a kajájából” híres mondás tulajának bizony sosem volt szerencséje a csajoknál, talán pont azért, mert nem osztotta meg az ételét a másik féllel. Sokan nem szeretik, ha valaki beleeszeget az ebédjébe, van akinek az is furcsa, hogy romantikusan etetik egymást néhányan a párjukkal. Nos ha neked ezek nem jönnek be, akkor sincs baj. Ha a párod szívesen megosztja veled az ételét, kóstolót ad belőle, és sosem bánja, ha ellopsz a tányérjáról néhány falatkát, akkor egy igazán kedves embert találtál.

2 Hangüzeneteket hagy neked

Napjainkban az internetes kommunikáció a megszokott és mindennapi, de valljuk be a chatbeszélgetés sokszor személytelen. A hangüzenet egy jó alternatíva azok számára, akik nem lehetnek együtt annyit, amennyit csak akarnak, de mégis szeretnék megüzenni a másiknak, hogy éppen mit éreznek. A hangüzenet ugyanis jobban megérinti az embert, hiszen kell keresnünk hozzá egy csendes helyet, hogy meghallgassuk, és sokkal intimebb, mint egy pár mondatot elküldeni a chaten. Próbáld ki te is és meglátod, hogy mennyire más lesz!

3 Bátran odaadja a telefonját és nem kódolja le

A telefonunk az a technikai eszköz, ami a legtöbbet tudja rólunk, és arról, hogy mit nézegetünk, kivel beszélgetünk a szabadidőnkben. Amikor otthon vagy a pároddal és ő mindig a telefonjába bújik, ám amikor hirtelen megjelensz mellette, rögtön lezárja a készüléket, vagy elrakja, az nem éppen a legjobb jel. Az viszont, ha simán otthagyja a chatbeszélgetéseit kinyitva előtted, az a bizalom jele. Persze kell a magánszféra, nem szabad mindent megosztani a másikkal, és erre nem is kötelezheted a másikat, de gyanakodásra adhat okot a nagy titkolózás. Az őszinteség sokkal inkább a szeretet jele.



4 Készen áll rá, hogy új dolgokat próbáljon ki veled

Amikor két ember találkozik, mindketten hozzák a kapcsolatba a saját hobbijukat. Minél régebb óta vagyunk együtt már a párunkkal, annál nehezebb igent mondani egy újabb hobbinak. Ha a partnered egy olyan személy, aki törődik veled, és többet szeretne megtudni a személyiségedről, akkor biztos, hogy bedob valami közös dolgot. Ez lehet görkorizás, bringázás, csoportos fitnesz óra, közös festés, bármi, ami szorosabbra zárja a kettőtök közti köteléket és előhozza a rejtett tulajdonságaidat. Ráadásul ez is egy újabb alkalom, hogy minőségi időt töltsetek együtt, miközben jobban megismeritek egymást.

5 Gondoskodó meglepetéseket hagy, és sok meglepetést okoz

A nagy évfordulók és ünnepségek közeledtével szép gesztus meglepni egymást, de a ne feledkezzünk erről meg a sima hétköznapok alatt sem. Egy váratlan kis kedvesség, nagyon széppé tudja tenni bárki napját. Ha a párod még mindig meglep, kis “Szeretlek” feliratot hagy a hűtőn, vagy a tükrön, akkor biztos lehetsz abban, hogy fontos neki a kapcsolat, és te magad is.

6 Megváltoztatja miattad a szokásait

Senki sem várja el, hogy miattad megváltozzon életed szerelme, de egy jó kapcsolatban képesnek kell lenni arra, hogy változtassunk valamin, ha ez a másikat zavarja. Ha te korai madár vagy, a párod pedig éjszakai bagoly, akkor próbáljátok meg összehangolni az életritmusotokat, így elég időt tölthettek együtt, miközben boldogok is lehetettek.

7 Nagy türelmet tanúsít a mély unalma ellenére

Nyilván nem kell rákényszeríteni a férfit arra, hogy végigmeneteljen velünk egy nagy leárazást próbafülkéről próbafülkére vándorolva, de jó dolog, ha kikéred a tanácsát a ruháiddal kapcsolatban, hiszen neki szeretnél tetszeni. Te is menj el vele egy barkácsbeszerző körútra, még akkor is, ha a hátad közepére kívánod a dolgokat. Hidd el, hogy közben sok mindent megtudhatsz róla, és ő is rólad, ez pedig építi a kapcsolatotokat. Legyen meg az őszinte érdeklődés bennetek a másik iránt, hiszen ezekből áll össze egy igazi kapcsolat.

8 Csend helyett inkább az élénk beszélgetéseket részesíti előnyben

Mindannyian álmodunk egy olyan emberről, akivel csendben is együtt tudunk lenni. Nem arról a kínos csendről beszélünk, hanem arról a jó fajtáról, ami közben biztonságban érezzük magunkat, közel a másikhoz, még akkor is, ha nem mond semmit sem. Viszont legyen meg a kettősség, hogy amikor viharos időszakotok van, akkor beszéljétek meg a helyzeteket, legyen meg köztetek a kommunikáció, mert ez nagyon fontos. Ne fojtsátok el a vitákat, válasszátok inkább a beszélgetést, mert ez előre visz titeket. A szerelem a megértésről is szól.

9 Büszke arra, hogy vagy neki

Jó az, ha a kapcsolatotok elején szeretnéd titokban tartani a boldogságodat, hiszen a túlcsorduló romantikus pillanatokat nem kell mindig megosztani. Később azonban elengedhetetlen, hogy néhány képet, vagy közös dolgot megossz a kedvesedről. Légy büszke arra, hogy veled van. Ismerd meg a barátait, szüleit, kollégáit, és beszélgessetek velük, és legyen ez kölcsönös. Légy büszke arra, ha a párod valami fontos dolgot ér el az életében, és legyen néhány közös fotótok ezekről a pillanatokról.

 

 

 

 

10 Ott van melletted, amikor nagy szükséged van rá

Az élet nem csak a napsütés és a szivárvány, hanem tele van csúnya pillanatokkal is. A betegség bármelyikünknél előfordulhat elő, és általában váratlanul jön. Akkor is légy együtt a kedveseddel, ha nincs jó napja, hiszen a kapcsolatotok nem csak a jó dolgokról szól. Te is nagyon örülsz majd, amikor melletted van, amikor lever a víz, vagy ki sem bírsz kelni az ágyból. Ha a kedvesed azonnal elszalad a patikába valami gyógyszerért, vagy veled nézi a kedvenc sorozataidat, amikor náthás vagy, akkor tudod, hogy megtaláltad a megfelelő embert.

11 Megfogadja a tanácsaidat

A nők általában olyan embert keresnek, akik képesek arra, hogy döntés hozzanak, a férfiak pedig olyan nőt akarnak, akik nem bizonytalanok magukban. Mindkét nem szeretne egy olyan partnert találni magának, aki készen áll arra, hogy meghallgasson minket, és nem szégyell tanácsot kérni és adni egy helyzetben. Ha találsz egy olyan személyt, aki értékeli a véleményedet, szeretné hallani a tanácsaidat, akkor ne engedd el ezt az embert.

12 Rengetegszer hozzád ér, és néha meg is harap

Tudományosan bizonyított tény, hogy nemcsak az érintés, de a harapdálás is erősíti a kötődést két ember között. Előfordulhat, hogy a párod nem az a cirógatós típus, inkább zárkózottabb. De ha mindig csókolgat, simogat, harapdál, megérint, az a mély és bensőséges kapcsolat jele.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?