Celeb / Híresség

Aggasztó fotó: Teljesen padlóra került szakítása miatt a magyar sztár?

A jelek szerint Aureliót rettenetesen megviseli, hogy elhagyta a menyasszonya, Dominika.

 

 

 

 




 

Amint a  a napokban beszámolt róla, véget ért Aurelio és menyasszonya kapcsolataDominika egy rajongói kérdésre árulta el az Instagram-oldalán, hogy végleg pontot tett a se veled, se nélküled viszony végére. Az elválás pontos okát homály fedi, azonban Dominka annyit elmondott, hogy nem is szeretne belemenni a részletekbe, mert nem akar felesleges sárdobálásba kezdeni.

 most Aurelio Instagram-oldalán látta meg az aggasztó fotót, miszerint a napokban a zűrös életű valóságshow-sztár Budapestre utazott, és itt a fővárosban, egy a Deák Ferenc térhez közeli társasházban, borozással üti el az időt. Miközben a tájat videózta a teraszon, nem volt nehéz kiszúrni, hogy az asztalon egy üveg bor is helyet kapott, aminek a fele már el is fogyott. Az ital gazdája pedig nemigen lehet más. Hiszen remélhetőleg ő is betartja a koronavírus-járvány miatt elrendelt óvintézkedéseket, és nem tartózkodik egy helyiségben másokkal, akikkel amúgy nem egy háztartásban él.

Aurelióról köztudott, hogy nagy szíve van és érzékeny férfi, de az biztos, hogy rossz úton halad, ha esetlegesen az ivásba menekül, amiért éppen padlóra került a szakítás miatt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?