Celeb / Híresség

Szakmát váltottak a hírességek: ismert magyar dj, balett-táncos és operaénekes is van a Tesco új dolgozói között

Ismert emberek is csatlakoztak a Tesco csapatához.

 

 

 




 

Bár a legtöbb ágazat válságba került, az online kereskedelem virágkorát éli a járvány ideje alatt. Sokan az élelmiszer-bevásárlást is az interneten keresztül intézik – írja a növekedés.hu. A házhozszállítás meglódulása miatt egyes cégeknél megnőtt a munkaerőigény: a hiper- és szupermarketláncoknál sokan el tudtak helyezkedni azok közül, akik más területen esetleg elveszítették a munkájukat.

Spar a portálnak elmondta: a házhozszállítási biznisz területén kétszámjegyű növekedést tapasztaltak a normál időszakhoz képest; az internetes rendelések 80 százaléka házhozszállítás, a 20 százaléka pedig bolti átvétel.

Tesco gyorsan reagált a megnövekedett igények kielégítéséhez, igen hatékony toborzási kampányt indítottak, ami a nehéz helyzetbe került ismert emberek számára is vonzónak bizonyult.

– Jelenleg 240 új munkatárs segíti a Tesco Online Bevásárlás szolgáltatását igénybe vevő vásárlók zökkenőmentes kiszolgálását. Köztük van egyébként az első női kiszállítási asszisztens kollégánk, aki korábban kozmetikus és sminktetováló volt. De ismert hazai dj, balett-táncos és operaénekes is csatlakozott most a csapatunkhoz – közölte a Tesco a növekedés.hu megkeresésére. Hozzátették: a kapacitásukatbővítése érdekében együttműködést kötöttek az Ice Cube nevű céggel, mely 26 autóval és 28 sofőrrel segíti a házhozszállítást. Így naponta 460 új háztartásba tudják eljuttatni a rendeléseket, a szállítási kapacitásuk pedig körülbelül 40 százalékkal bővült.

Az Auchan a házhozszállítási igény megnövekedését többek közt azzal kezeli, hogy a legkeresettebb árucikkekből három, előre összekészített csomagot kínálnak. Így le tudják rövidíteni a kiszállítási időt két munkanapra az ország egész területén. Az alapcsomag egyébként a legkeresettebb tartós élelmiszereket tartalmazza, de van tisztítószerekből álló higiéniai termékcsomaguk is, illetve egy vegyes, az előző kettőt együtt kínáló csomagjuk is.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?