Belföld, Hírek

Megszólalt a tragédia után Szilágyi István özvegye: ezt mondta a fiáról Jolika néni – videó

Exkluzív interjút adott a Tényeknek Szilágyi István özvegye. A családot ért tragédia után egy nappal a házukban, abban a szobában nyilatkozott a színész felesége, ahol a gyanú szerint a fia meggyilkolta a férjét. Az özvegy azt mondta, nem haragszik a fiára, szerinte egy rendes gyerek, aki mindig gondoskodott róluk.

 

 

 




 

Mint ahogyan arról tegnap a Blikk is beszámolt a gyanú szerint a fia, Péter végezhetett az ismert színművésszel, Szilágyi Istvánnal. A Blikk úgy tudja, a színész egy, a fejére mért ütésbe halt bele.

A színész özvegye most a Tényeknek adott interjút, amelyben a riporter kérdésére elmondta, nem haragszik a fiára. Elmondása szerint Péter nagyon rendes gyerek, még takarított is a házban és rengeteget gondoskodott róluk. Jolika néni úgy gondolja, a fia „kicsit megkattant”, mert a tragédia előtt nem sokkal a saját fejét ütötte a padlóba. Az özvegy szerint még most is látszik a seb a homlokán.

Az édesanyja szerint a fia sokszor képzelgett arról, hogy az FBI ott van az utcasarkon és csak arra várnak, hogy ő elmenjen otthonról. A falakat is összefirkálta a házban, hol érhetetlen feljegyzésekkel, hol pedig értelmezhetőkkel. A bútorokra is írt, az egyik szekrényre például az oklumencia szót véste fel, ami a Harry Potter-könyvekből lehet ismerős, jelentése: az elmébe való behatolás elleni védekezést jelenti.

A környékbeliek jól ismerték a családot: szerintük az vezethetett a tragédiához, hogy a szülők mindent elnéztek a gyereknek.

Úgy tudni, a 49 éves férfi folyamatosan gyógyszereket szedett, ám nem a sajátjait, hanem a szüleiét, arról pedig nincs információ, hogy milyen dózisban vehette be a szorongásos betegségekre felírt készítményt. Ennek mellékhatásai között szerepel például az agresszió, az ellenséges magatartás és a hallucináció is.

 




 

Mint ahogyan azt a Blikk is megírta, Szilágyi István fiának letartóztatásáról kedden dönthet a nyomozási bíró. A férfi egyébként tagadja, hogy ő végzett volna idős apjával.

A Blikk információi szerint az elhunyt színművészről a háza melletti kis téren emlékeznek meg ezekben a pillanatokban is a helybéliek, az eseményen pedig jelen van a színész özvegye, Jolika néni is.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?