Celeb / Híresség

Bodrogi Gyula állítja: ha a bíró szigorúbb ítéletet hoz, Szilágyi István ma is élhetne

Az egykori pályatárs halála végtelenül megrázta a Nemzet Színészét.

 

 

 




 

Szilágyi István halála az egész országot megdöbbentette. A kiváló karakterszínész a fia kezei által halt különösen kegyetlen halált. A gyilkosságot követően a rendőrség őrizetbe vette Sz. Pétert, akit várhatóan még a mai nap folyamán letartóztatnak.

Az eset szinte felfoghatatlan fájdalmakkal járhat az elhunyt özvegyének, aki a gyilkos anyja is egyben. Jolika néni az Indirekt információi szerint a tegnap már tanúvallomást is tett gyermeke ellen a rendőrség Teve utcai székházában.

A sokkoló eset után a Kossuth és Jászai Mari-díjjal is kitüntetett Bodrogi Gyula is megemlékezett egykori kollégájáról, ám meggyőződése, hogy ha a bíróság korábban határozottabban jár el, megelőzhették volna a tragédiát.

„Szilágyi Picire úgy emlékszem, hogy alattam járt pár évvel a főiskolán. Már akkor is egy végtelenül derűs, csöndes srác volt. Nagyon jó karakterszínész volt, mindig a kisembert formálta meg. Mélyen sajnálom, hogy idős korára ilyen tragikus sors jutott neki. Pedig, ha a bíróság a bántalmazó fiával szemben két éve szigorúbb ítéletet hoz, Pici még ma is élhetne” – nyilatkozta az Indirektnek Bodrogi.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?