Ezoterika

Ez a 4 csillagjegy kettőt is szeret

A monogámia nem való mindenkinek. Úgy tűnik, ezeknek a csillagjegyeknek egyáltalán nem. Nekik ugyanis elképzelhetetlen, hogy életük végéig egyvalaki mellett horgonyozzanak le. Több társat is tudnak egyszerre szeretni. Ha rajtuk múlna, máris bevezetnék a poligámiát. Hogy melyik ez a négy csillagjegy? Ők azok.

 

 

 




 

Nem csupán a horoszkópokból derülhet ki, melyik csillagjegy képtelen a hűségre, vagy legalábbis nehezére eshet kikötni véglegesen egy valaki mellett.

Az OpenMinded felmérést készített, amelyben a válaszolók csillagjegyére és persze elköteleződési hajlamára is kíváncsi volt. Közel 200 ezren töltötték ki a kérdőívet, amelyből kiderült, négy olyan csillagjegy is akad, amelyik a poligámia mellett tenné le a voksát. Ők azok, akik több partnert is képesek egyszerre szeretni.

A Bak ragaszkodik a függetlenségéhez

Annak ellenére, hogy a Bak számára rendkívül fontos a stabilitás, a tartós párkapcsolat, és a Bak az, aki a leginkább követi a hagyományokat, mégsem hosszú távon teljes mértékben elköteleződni. A függetlensége legalább annyira fontos, mint a munkája. Munka közben pedig könnyen előfordulhat, hogy párja mellett újabb izgalmakra talál.

A Bika nagyon érzéki

Bikáról szintén nem az járja, hogy ne lenne kitartó. Sőt, számára legalább olyan fontos a megbízhatóság, a hűség, a stabilitás, mint a Baknak. Ennek ellenére, a tartós párkapcsolatokban túlzottan is elkényelmesedhet. Aztán pedig, ha már nem kapja meg a számára oly vágyott érzéseket és érintéseket, az izgalmat, az érzékiséget könnyen lehet, hogy máshol is keresi. Párját nagyon szereti, ki is tart mellette, mindez persze nem zárja ki, hogy másik partnert is kitartóan szeressen.

 

 




 

 

A Vízöntő az intellektust keresi

Vízöntő rendkívül intelligens csillagjegy. Ő is híres a függetlenségi vágyáról, ha korlátozzák, biztosan gyorsan odébbáll. Viszont ha megkapja a számára olyan fontos szabadságot, valójában remekül ellavíroz a tartós párkapcsolatban is. Az intellektussal viszont könnyű levenni őt a lábáról, így ha okos párja mellett rábukkan egy másik okos partnerre, nem szakít, inkább mindkettőt szereti. Persze csak a maga Vízöntő módján.

A Rák az érzései után megy

Rák a legérzelmesebb csillagjegy valamennyi közül. Őt az érzései mozgatják, az érzéseit követi, az érzéseire hallgat, amikor döntést kell hoznia. Az érzéseit a párkapcsolatban iránytűként használja. Olyan párra vágyik, aki nemcsak a hálószobában varázsolja el, de meg is érti az érzéseket. Nagyon szereti a párját, figyelmes és gondoskodó, de amikor olyasvalakire bukkan, aki nagyon is megérti az érzéseit, akkor könnyen szerelembe eshet ezzel az újabb partnerrel is.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?