Életmód

10 gyerekkori szokás, ami felnőttkorban teljesen más megvilágításba kerül

Ha gyerek vagy, az élet egyszerű és Te bármit megtehetsz. Ha felnőtt vagy, és büszke, normális felnőtt akarsz lenni, akkor meg kell változtatnod bizonyos gyerekkori szokásaidat. Ez néha könnyű, néha hátborzongató.

 

 

 

1. Fenekelés

Gyerekkorban: büntetés, amit a kis tesód hülyeségei miatt kapsz. Az öröm nincs jelen.

Felnőttkorban: s**xuális cselekedet. Az öröm jelen van.

2. Foghullás

Gyerekkorban: a tejfogak kiesnek, hogy helyet adhassanak az új, maradandó fogaknak, amik bármilyen étellel megbirkóznak.

Felnőttkorban: ideje konzultálnod valakivel és leszokni a kokainról.

3. Munka a nyaralás alatt

Gyerekkorban: ez egy kellemes tevékenység, amit nyaralás alatt is örömből csinál az ember. Élvezzük a rajzok színezését, a toll kupakjának megrágását.

Felnőttkorban: a kínkeserves valóság, ami ráébreszt arra, hogy a munkánk nélkül még ez a szánalmas nyaralás sem jöhetne létre. Kénytelenek vagyunk dolgozni, vagy kirúgnak, és még ilyen sem lesz többet.


4. A Dóra, a felfedező nézése

Gyerekkorban: örömteli pillanat, emellett megtanulhatjuk a színeket és köszönni angolul.

Felnőttkorban: örömteli pillanat, emellett megtanulhatjuk a színeket és köszönni angolul.

5. Elmondani egy felnőttnek, hogy csúnya és büdös

Gyerekkorban: egy kegyetlen, ámde őszinte cselekedet. Az illető személy építő kritikaként fogja fel, ami így segíti a személyiségfejlődését.

Felnőttkorban: nagy gazemberség, aminek a célja a másik ember megsértése. Az illető sosem lesz képes túljutni rajta, valószínűleg rászokik az alkoholra.

6. Éjszakai kiabálás

Gyerekkorban: bosszantó viselkedés, melynek célja szülők felébresztése, amiért éhes vagy, rosszat álmodtál, egy bohóc van a szekrényedben, vagy csak nem akarod, hogy aludjanak.

Felnőttkorban: a magas véralkoholszint hatása.

7. Egész nap alvás

Gyerekkorban: ez egy teljesen normális tevékenység egy kisgyermeknél.

Felnőttkorban: ez a tevékenység egyáltalán nem normális, kivéve, ha az előző napon egy hatalmas buliban vettél részt, vagy ha egész életedben ezt csinálod.

8. Deszka

Gyerekkorban: pazar katapultot vagy biciklis ugratót készítünk belőle. Az is lehet, a szüleink garázsában talált szögeket verjük bele, csak azért hogy úgy nézzünk ki, mint apukánk, amikor dolgozik a ház körül. Az öröm így is, úgyis garantált.

Felnőttkorban: ezt a sértést a nem létező mellünkre és fenekünkre használják. Az öröm nincs jelen, sírunk.

9. Játék a széklettel

Gyerekkorban: a testünk és annak melléktermékeinek felfedezése egy teljesen természetes folyamat. Büszkék vagyunk rá, meg akarjuk mutatni a szüleinknek.

Felnőttkorban: ez egy elég beteg dolog, amit szkatofíliának hívunk. Vagy az illető nagyon részeg, és ideje megmosni őt és hazavinni.

10. Anya keblének a szopása

Amikor gyerek vagy: ez egy fontos pillanat, ami lehetővé teszi számodra, hogy növekedj és egészséges ember váljon belőled, miközben szoros kapcsolatot teremt közted és édesanyád között.

Ha felnőtt vagy: hívom a rendőrséget!

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?