Celeb / Híresség

Megszabadult a kilóktól Schobert Norbi: ennyit fogyott egy év alatt

Schobert Norbi ma ünnepli a 49. születésnapját, ennek örömére pedig meg is osztott egy videót a közösségi oldalán.

 

 

 

 




 

Az ország fitneszguruja remek formában van, és maga Norbi is úgy érzi, hogy most minden a megszokott kerékvágásban halad, hiszen az elmúlt egy évben 15 kilótól szabadult meg, ami nem kis teljesítmény. Norbi rendkívül elégedett a kondíciójával, és a kockáinak is nagyon örül, de legfőképp attól boldog, hogy 69 kilóval fogja tudni betölteni az 50-et – írja a 24.hu.

Volt egy fogadalmam. Tavaly a 49-be 84 kilóval léptem. Leeresztettem, mint sokan ekkor. Aztán Update Keto és edzés. Most 69-el lépek az 50-et tölteni. Ez a 24 éves Aerobik Norbi súlyom. Fiatal már nem leszek, szép sem. Fotót sem rakok, mert azt mondják photoshop, de szeretnék hitet és reményt adni, hogy Te is dacolhatsz a súllyal, a korral. Csak erről szól és tisztán. Soha ne engedd el!” – írta a bejegyzésében Norbi.

Volt egy fogadalmam. Tavaly a 49-be 84 kilóval léptem. Leeresztettem, mint sokan ekkor. Aztán Update Keto és edzés. Most 69-el lépek az 50-et tölteni. Ez a 24 éves Aerobik Norbi súlyom. Fiatal már nem leszek, szép sem. Fotót sem rakok, mert azt mondják photoshop, de szeretnék hitet és reményt adni, hogy Te is dacolhatsz a súllyal, a korral. Csak erről szól és tisztán. Soha ne engedd el! #updatelowcarb #ketogenic #norbiupdate

Közzétette: Update LOW CARB – 2020. április 15., szerda

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?