Celeb / Híresség

Vajna Tímea soha nem látott, közös felvételeket mutatott új szerelméről és Andy Vajnáról – „Amikor még csak barátok voltunk”

Képeken a régóta tartó barátság, ami mostanra szerelemmé érett: régi felvételeken mutatta meg Vajna Tímea, milyen szoros barátság kötötte össze őt és néhai férjét, Andy Vajnát a mostani párjával, Zoltánnal.

 

 

 

 




 

When we were just friends”, azaz: „amikor még csak barátok voltunk” címszóval egy csokor olyan régi közös fotóval jelentkezett az Instagram-oldalán Vajna Tímea, amelyen mostani párjával, Zoltánnal szerepel, akit néhai férje, Andy Vajna jó barátjaként ismert meg annak idején. A néhai filmmogul özvegyének barátsága a milliárdos örökössel az elmúlt hónapokban alakult szerelemmé, amit már nem titkolnak. Ám mint azt a modell-üzletasszony a posztjában elárulta: korábban nem is tudott férfiként nézni mostani párjára.

„Andy nagyon szerette Zolit és Zoli pedig tisztelte őt. @henriettnovak kihívására előkerestem az első képet, mivel ők is a párjával jó barátok voltak először… nagyon sokáig. Én soha nem tekintettem Zolira, mint »lehetséges« férfira… amikor velünk lógott, általában volt valakije és annyira tisztelte Andyt, hogy soha nem kezdett volna ki velem… a fájdalmas időszak után, neki köszönhetem, hogy újra van kedvem élni” – tette hozzá Vajna Tímea a fotókhoz.

 




 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?