Celeb / Híresség

Tóth Andi dögös fotókon mutatja meg látványos fogyását – Sokan támadják emiatt

Tóth Andit azért bántják, mert túl sokat mutat magából az Instán.

 

 

 

 

 
Tóth Andi akárhányszor színpadra lépett az elmúlt években, dögös külsejével mindig felforrósította maga körül a levegőt. Az énekesnő sosem volt túlsúlyos, de most szemmel látható, hogy sokkal vékonyabb, mint néhány évvel ezelőtt.

A vonzó öltözködés karrierje eleje óta jellemző rá, az Instagramon sem fél lenge ruhadarabokban megmutatni az új alakját. Követőitől kap hideget-meleget is érte.

Tóth Andit támadják az Instagramon

„Mindig kint van kb. mindened. Semmi újdonságot nem látok” – írta az egyik rosszmájú kommentelő. Ám a rajongói egyből a védelmére keltek, és elhalmozták a bókjaikkal.

View this post on Instagram

#memories #tb #photoshoot @palnanasi

A post shared by Tóth Andi (@tothandi.andee) on

 

 

 

 

 

„A szépséghez intelligencia is kell és tudni kell, mitől döglik a légy. Andi már többször megmutatta, hogy bármilyen ruhában is tud gyönyörű lenni. Nem csak egyfajta módon tud az ember dögös vagy szép lenni. Nem kell ennyit irigykedni.”

Párja, Szabó Ádám is biztatja, hogy ne szegjék kedvét rosszakarói, bátran posztolja a dögös képeket.

– Konkrétan ő buzdít, hogy legyek önmagam, nyugodtan rakjam ki, hiszen dögös vagyok rajta, és büszke rám. Ő csak támogat ezekben – nyilatkozta az énekesnő a Tények Plusz riportjában.

Nem csak a hozzászólókkal gyűlt meg a baja az Instán, év elején fel is törték az oldalát. Ez nagyon rosszul érintette, hiszen akkor már öt éve építette a követőtáborát, márciusban tért vissza a platformra vadító, új megjelenésével.

 

 

 

 

forrás►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?