Celeb / Híresség

Hoppá: új sorozatban tér vissza a képernyőre Szőke Zoltán

Budapest — Tavaly júliusban 21 év után vett búcsút Berényi Miklós főszerepétől az RTL-tévésorozatában Szőke Zoltán (51), május 1-én pedig a TV2 új, Egyszer volt Budán Bödör Gáspár című szériájának premier adásában tér vissza a képernyőre.

 

 

 




 

– Nem lepett meg, hogy a TV2 akkor keresett meg, amikor fél éves pihenő után megfogalmazódott bennem, jó lenne egy kis munka, mert a pályafutásom alakulását mindig is az égiekre bíztam. Megerősödtem a hitemben ez így van rendjén. Csupán elmosolyodtam, mert fél éven át meg se fordult a fejemben, újabb feladatra volna szükségem, és akkor csörrent a telefon, amikor pont erre gondoltam – válaszolta megkeresésünkre Szőke, akit a Nicsak, ki vagyok? című show-ban már láthattunk.

– Sosem volt rám jellemző, hogy igazgatók és rendezők ajtaján kopogtattam volna, arról nem is beszélve, fizikailag, szellemileg és lelkileg is szükségem volt erre a fél éves feltöltődésre. Mindig megtalált az, ami nekem való, azután is ebben bíztam, hogy a Barátok köztből kiszálltam – foglalta össze az újvidéki származású színművész, aki tévét sem nézett az utóbbi időben és azt is elárulta, nem zavarja, hogy mellékszereplő lesz.

– Játsszon most más főszerepet! A karakteremről annyit árulhatok el, a keresztnevünk egyforma. A többi legyen meglepetés.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?