Celeb / Híresség

„Tudom, hogy vannak akik mély kárörvendéssel fotózgatnak ki képkockákat rólam” – rosszakaróinak üzent Tóth Gabi

Alaposan kiosztotta rosszakaróit a közösségi oldalán Tóth Gabi: az énekesnőt nem érdeklik a felé intézett bántó és kárörvendő megjegyzések.

 

 

 

 




 

A Megasztár által ismertté vált énekesnő férjével, Krausz Gábor séffel már negyedik hete él önként vállalt karanténban, ez idő alatt pedig igyekszik hangjával segíteni rajongóinak. Tóth Gabi a TV2 #maradjotthon című napi doku-realityjének is egyik központi szereplője lett, az pedig friss bejegyzésének tanúsága szerint egyáltalán nem lepte meg, hogy az első rész adásba kerülése után kapni fogja rosszindulatú megjegyzéseket, ám mint leírta, a neki címzett bántó mondatok őt teljesen hidegen hagyják, hiszen boldogabb, mint valaha.

„»Úristen! Hallod? Láttad a Tóth Gabi hogy néz ki? Biztos nem mernék így a tvben megjelenni… nem értem miért nem vesz fel egy hasszorító bugyit vagy miért nem sminkeli ki magát erősebben ha már bevállalt egy ilyen műsort mint a @maradjotthontv2 ???« »ő egy ismert ember neki jól kell kinézni ő ezt vállalta” valaki mondja már meg neki« »Szegény Krausz pedig milyen jó pasi« »tuti , hogy fullos csajai lehetnének«

Pontosan tudom, hogy voltak ilyen reakciók is a tegnapi műsor után! Tudom, hogy vannak akik mély kárörvendéssel fotózgatnak ki képkockákat rólam, hogy aztán továbbküldhessék a barinőjüknek..

A legőszintébb szívvel és elmével mondom: NEM ÉRDEKEL ÉS NEM RAGAD MEG BENNEM EGY PILLANATRA SEM! olyan mély lelki fejlődésen mentem keresztül az elmúlt időkben, hogy ezek a felszínen történő önmarcangolások gyökerestül szakadtak ki belőlem! Életemben nem voltam ilyen boldog! Életemben nem szeretett így senki mint az én csodálatos férjem @gabor.krausz, minden porcikám szeretve van nap mint nap! Amikor tükörbe nézek hálát érzek! Leírhatatlan ez a szabadság amit az elfogadás ereje ad!Minden nőnek aki bizonytalan , vagy bármikor gúny tárgyává vált üzenem, hogy CSODÁLATOSAK VAGYTOK!

Én tudom, hogy azok akik kárörvendően csámcsognak egymás között azok nagyon bizonytalanok és elveszettek! Ezért van szüksége ezeknek az embereknek a gúnyra! Mert a te vagy én hiányom erőt ad nekik! Mert ők félnek! Segítsük ezeket az embereket az önazonosság erejével! Nagy szükségük van a kifotózott képkockáinkra nekik” – fejtette ki véleményét az énekesnő a posztban, amit a Ripost vett észre.

 

 

 




 

 

View this post on Instagram

“Úristen! Hallod? Láttad a Tóth Gabi hogy néz ki? Biztos nem mernék így a tvben megjelenni… nem értem miért nem vesz fel egy hasszorító bugyit vagy miért nem sminkeli ki magát erősebben ha már bevállalt egy ilyen műsort mint a @maradjotthontv2 ??? “ ő egy ismert ember neki jól kell kinézni ő ezt vállalta” valaki mondja már meg neki” “Szegény Krausz pedig milyen jó pasi” “tuti , hogy fullos csajai lehetnének” Pontosan tudom , hogy voltak ilyen reakciók is a tegnapi műsor után! Tudom, hogy vannak akik mély kárörvendéssel fotózgatnak ki képkockákat rólam, hogy aztán továbbküldhessék a barinőjüknek.. A legőszintébb szívvel és elmével mondom: NEM ÉRDEKEL ÉS NEM RAGAD MEG BENNEM EGY PILLANATRA SEM! 🙏🏻 olyan mély lelki fejlődésen mentem keresztül az elmúlt időkben, hogy ezek a felszínen történő önmarcangolások gyökerestül szakadtak ki belőlem! Életemben nem voltam ilyen boldog! Életemben nem szeretett így senki mint az én csodálatos férjem @gabor.krausz 🙏🏻 minden porcikám szeretve van nap mint nap! Amikor tükörbe nézek hálát érzek! Leírhatatlan ez a szabadság amit az elfogadás ereje ad!Minden nőnek aki bizonytalan , vagy bármikor gúny tárgyává vált üzenem, hogy CSODÁLATOSAK VAGYTOK! Én tudom, hogy azok akik kárörvendően csámcsognak egymás között azok nagyon bizonytalanok és elveszettek! Ezért van szüksége ezeknek az embereknek a gúnyra! Mert a te vagy én hiányom erőt ad nekik! Mert ők félnek! Segítsük ezeket az embereket az önazonosság erejével! Nagy szükségük van a kifotózott képkockáinkra nekik🙏🏻❤️ #gyönyörűekvagyunk #őszintehála #testemalelkemtemploma #nőerő

A post shared by tothgabi (@tothgabi) on

 

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?