Életmód, Érdekes

16 fotó, ami bizonyítja, hogy ami egyeseknek szemét, az másoknak kincs

Egy second hand shopban, vagy más néven használt cikkek boltjában történő látogatás általában kétféle reakciót képes kiváltani az emberekből: vagy összeráncolt szemöldökkel kérdezik, hogy „mi a fene ez?!”, vagy pedig hangos ovációba törnek ki, miközben azt üvöltik „nekem ez kell!”.

 

 

 

 
 

1 ,,Csak elkísértem egy barátomat, nem is akartam venni semmit, de aztán megláttam ezt a vízilovat. A neve Stella, és átvette az irányítást az otthonom felett.”

2 ,,Ennek a kacsalábú tükörnek egyszerűen haza kellett jönnie velem.”

3 ,,,,Egy gatlinburgi antik üzletben találtam ezt a kis gyűszűt és azonnal beleszerettem. Most séta közben is mindig a zsebemben van, és néha rábökök vele a barátaim orrára. Igen, felnőtt ember vagyok, de vannak prioritásaim.”

 

 

 

 

 

 

 

4 ,,Egy régi farm takarítása közben találtunk egy 1900-as évekbeli ruhákkal teli ládát. Igazi különlegességek is voltak köztük.”

5 ,,Nyaraláson láttam ezt a kincset, amit nem vettem meg végül. Azóta is álmatlanul forgolódok miatta éjszakánként, bárcsak visszatekerhetném az időt.”

6 ,,Egy second hand shop kirakatában láttam ezt a zakót, és értelemszerűen rám várt.”

7 ,,Egy használt cikkes boltban találtuk ezt a nagyon olcsó kék bársony ágyat, amit kénytelenek voltunk hazavinni a morcos macskánknak. Láthatóan imádja.”

8 Ki ne akarna egy fehérnemű táskát?!

 

 

 
 

 

 

9 ,,Megkérdeztem az árát. A férfi 20 dollárt mondott. Megdöbbentem. Azt hittem, 120 dollárt fog mondani. Azonnal odaadtam neki a pénzt és futottam a szajréval.”

10 ,,Ruhákat kerestem, de egy mini öntöttvas kályhával tértem haza.”

11 ,,Találtam egy kanapét a macskámnak.”

12 ,,Azonnal beleszerettem!”

13 ,,Összesen több mint 4000 régi kazettát vettem hihetetlenül olcsón, és kidíszítettem velük a falat a stúdiómban.”

 

 

 

 

 

14 ,,4 órát utaztam egy fésülködőasztalért, aztán megláttam ezeket a gyöngyszemeket…”

15 ,,Múlt hétvégén, mikor a használt cikkes boltba mentem, viccből azt mondtam magamnak: „talán találok majd egy fűszerfalut, ami arra vár, hogy hazavigyem”.

16 ,,5 dollárért vásároltam ezt a szokatlan izzót.”

 

 

 

 

 

 

forrás►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?