Celeb / Híresség

Káromkodva kérik A mi kis falunk színészei, hogy mindenki maradjon otthon

Sokan még most is ellátogatnak a forgatás helyszínére, ahol egyébként sok idős ember él.

 

 

 

 

 




A mi kis falunk színészei is arra buzdítják a sorozat rajongóit, hogy maradjanak otthon. A veszélyhelyzet ellenére ugyanis még most is rengetegen keresik fel a falut, ahol a sorozat forgatása zajlik.

A színészek ezért egy közérdekű közleményként hirdetett videót készítettek, amelyben káromkodva magyarázzák el, hogy miért jobb otthon maradni. A videót a Pajkaszeg polgármesterét alakító Csuja Imre kezdi azzal, hogy köszönti a sorozat rajongóit.

„Hallottuk, hogy még a vészhelyzet ellenére is nagyon sokan ellátogatnak a forgatás helyszínére. De kérjük, végre értsék meg, hogy ez a vírus ki.aszott veszélyes!” – folytatja a sort a Gyurit játszó Lengyel Tamás.

„Nagyon sok idős ember él a faluban, akik k…a hamar meg fognak fertőződni, ha Önök ott kóricálnak felelőtlenül.” – mondja a sorozat Tecája, Bata Éva.

„Ezért mindenki felelőssége, hogy vigyázzunk egymásra, a k…a életbe már.” – teszi hozzá a papot alakító Schmied Zoltán.

„Mindenkit k…a nagy tisztelettel megkérünk, hogyha már a tévéből és rádióból is ez folyik és ezekre a kia.szott nagy plakátokra is fel van írva, akkor maradjon mindenki az otthonában!!” – zárja a sort az Erikát alakító Lovas Rozi és a Matyit játszó Molnár Áron.

 

 

 

 

 




A videót egyébként Lengyel Tamás Instagram-oldalára töltötték fel:
Khmm… mi nem világos? NE.MENJ.ODA!!!
 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?