Celeb / Híresség

Kapás Boglárka elkapta a koronavírust

Világbajnok úszónk, Kapás Boglárka a közösségi oldalán tudatta, hogy pozitív lett a koronavírustesztje. A magyar úszó, aki jól érzi magát, eddig tünetmentes, egy videóban osztotta meg mindenkivel, min megy most keresztül.

 

 

 

 





A 26 éves úszó elmondta, az első tesztje negatív lett, a másodikkal azonban már kimutatták szervezetében a koronavírust. A felkészülés folytatása miatt kötelező volt a teszt elvégzése.

 


 

 

 

 

„Jelenleg két hétig karanténban vagyok itthon. Maximum a kertembe megyek ki levegőzni. Itthon vagyok, ami igazából nem változtatja meg az eddigi napi rutinom. Egyelőre jól érzem magam, semmiféle tünetet nem érzek, pont ezért szerettem volna még jobban felhívni a figyelmet arra, hogy én is pozitív vagyok, de nincs semmi bajom, ezért nagyon fontos az, hogy akkor is ha nincs semmi bajotok, nagyon vigyázzatok, vegyétek fel a maszkot, a kesztyűt, ha tehetitek, folyamatosan maradjatok otthon, mert így is lehettek hordozók, fertőzők, amikor nem gondolnátok, hogy betegek vagytok” – mondta a világbajnok úszónő.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?